BRUCE SPRINGSTEEN - Greatest Hits

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

BRUCE SPRINGSTEEN - Greatest Hits

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Včera jsem jednou po delší době zabloudil u nás do obchůdku s CD a DVD. Vinyl tam neznají! Přesněji, pan vedoucí ano, prodavačky ne.. *thumbs down* Tak jsem tak koukal a našel desku BRUCE SPRINGSTEEN - Greatest Hits, japonské vydání za pouhé tři obědy, 239Kč. Přesněji jde o: Bruce Springsteen - Greatest Hits (Japanese Vinyl Replica Edition) [Digipak] (CD 2008) . Tak jsem to vzal. Žádnou desku od tohoto „bosse“ rocku nemám, tak proč ne! Řadu skladem z tohoto výběru znám, nešel jsem tedy do něčeho neznámého. A musím říct, dobře jsem udělal. *thumbs up* Jde přehledný průřez Springsteenovo kariéry, do roku 1995.
Vzpomínám si, jak účastníci zájezdu na koncert do Budapešti před dvaceti roky, kde vystoupil společně se T. Chapman, Stingem, P. Gabrielem, poté vyprávěli, jak jej prý nemohli pořadatelé po půlnoci dostat z pódia! Nevím jestli to je pravda, vždyť z vyprávění se sepisovaly i pohádky! :D

Leonardo
Kontaktovat uživatele:

Re: BRUCE SPRINGSTEEN - Greatest Hits

Příspěvek od Leonardo »

Mám LP Tunnel of Love co vydal Supraphon v r.1989 a také naprostá spokojenost *thumbs up*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Filip Kolínský:
Je to pravda. Boss v polovině svého vystoupení vylezl na vysokou sestavu ozvučovacích repro beden. Mírně poprchávalo ale Boss byl za chvíli vysvlečený do půli těla a řezal to, jak kanadský
dřevorubec. Jedna skladba se proplétala druhou, nebylo možno určit začátek ani konec skladby.
Do té doby jsem nic takového neviděl :). A také od té doby ho mám rád a občas ho poslouchám... *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Filipe,
mám taky tento výběr.Muzika je skvělá a dělá mi radost,ale má jednu vadu na kráse.V mém případě je to trošku ukázka jak to může někdy dopadnout i při dobré vůli koupit originál.Zkrátka nevyváženost zvuku jednotlivých nahrávek,ošizený booklet a značka Made in Austria na disku mě jednoznačně přesvědčilo,že jsem koupil padělek :cry:
Ale hudba *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*
Přes řeku do stínu stromů.

Odpovědět