Dostal jsem od Ježíska (protože jsem byl hodný) mimo praktické věci jako jsou teplé vlněné ponožky a jiné tlumiče chladu a vášní i 5 CD. Již po prvním poslechu jsem je zařadil do skupiny "to mohu kdykoliv" a neustále na nich objevuji něco nového. Nejraději bych je zahrnul do vlákna ThomaseT "Poradte nejakou fajnovou pohodovku", ale nemohu - nejedná se o progressive rock, ale o dva americké písničkáře a to manžele Buddy Miller (1952) a Julie Miller (1956) U nás jsou prakticky neznámí, ale hrají a zpívají s takovými hvězdami jako je například Amy Grant, Emmylou Harris, Lucinda Williams, Dolly Parton a jiní, například Buddy je velice často členem doprovodných kapel známých zpěváků a zpěvaček - například Roberta Planta a Alison Krauss při jejich turné Raising Sand po USA a Evropě.
Dostal jsem tyto CD:
Written In Chalk (2009)
Universal United House of Prayer (2004)
Love Snuck Up (2004)
Midnight And Lonesome (2002)
Buddy & Julie Miller (2001)
Jejich tvorba je nádherná a pohodová. Buddyho "chraplák" a Julin až někdy dětský, přeskakující či mutující hlas se nesmírně krásně doplňuje - jsou to písničkáři tělem i duší, hudba pohodová, procítěná, něžná i úderná, někdy až rocková, prostě vše.
Buddy a Julie Miller