Tuhle Polskou grupu mám velice rád, myslím nejlepší skupina bývalého východního bloku. Na koncertě jsem byl jednou v Krakově a pak vyšlo i na DVD a to stojí za to vidět.
Jojo, SBB, Budka Suflera, Perfect a další, jejihž jména si už ani nepamatuji...jezdili jsme to nakupovat do Polska, knihkupectví v Č.Těšíně a v Praze do PKS. Škoda, že mi většinů vinilů před 15 lety ukradli, docela bych si to rád občerstvil. Akorát Niemen mi zůstal
Večer pouštím ještě vinyl Budku- 1974-1984 výběr a co mne zaujalo kvalita zvuku, řadím vinyl do těžce referenční. Je zajímavé i za komoušů měly Polské grupy špičkové vybavení a asi i studia, horší byla Muza (vydavatel). Nedávno jsem hrál SBB na CD, nějaké live, měli jich víc a taky zvuk nekompromisní.
Sice máme krizi (a na věčné časy nikdy jinak) ale nakonec jsem tu knihu BS koupil, výrazná sleva 19.90zł (Polsko) platba kartou. Spousta fotek, příběhů, anegdot, původně zamyšlený název skupiny Prompter´s box (celkem náhodný teda) neprošel cenzurou... https://www.ceneo.pl/55856183