Tak dneska po výměně uložení talíře sem si dal skvělej pop od Sandry - Ten on One (The Singles) z LP to má neskutečnou dynamiku. A nějak se toho nemůžu nabažit
A právě si pouštím a nahrávám na kotoučák rock´n´ rollové staré pecky od Lucky Seven - Get Lucky, Matchbox - Riders in the sky, Matchbox - Crossed line, Matchbox Flying Colurs.
Takže dneska:
Dalibor Janda & Prototyp - Hurikán
Modern Talking - Romantic Warrior
Obě desky darované od otce (který už gramo nemá).
Spíše z nostalgie než z jakéhokoli jiného důvodu.
Dneska jsem si udělal radost u p.Kuncy z OV-Hrabůvky.
Dotáhnul jsem si od něj a doma i poslechl.
Jacksona - Thriller od Epicu
Fleetwoody - Rumours od WB
a hlavně
Synkopy s Oldou Veselým - Sluneční hodiny.
Teď už jen do pračky (hlavně druhá strana pravý kanál Slunečních hodin dost praská - doufám že to není nadměrným opotřebením jedné strany drážky).
Stary flaky nicim nenahradis! A tak jsem dnes trochu "vzpominal". ( )
Tohle LP sice neni az zase tak stare, ale i prez to, ze bez Chrise Squirea, velmi krasne.
Dal uz ale byla opravdu jen ta nejklasictejsi klasika!
A po Frantikovi nasledovali Jethro Tull
Yes v jejich nejlepsi forme
A Mister Henrix
sice v reedici, zato na krasne cervenem vinylu!
Zkratka prijemne stravena sobota.
Tak dneska mi mimojiné s dalšími deskami z aukra dorazily dvě desky od maďarských OMEGA
Teď sem si dal první: Omega X: Az arc (1981)
A snad mě dneska ještě čeká i drujá deska: Omega - Gammapolis (1979)
Jinak pro mě velice zajímavá muzika rocková muzika. Upozorňuji pokud by někdo zatoužil poslechnout tak musíte u neanglických alb překousnout maďarštinu Odměnou Vám bude dle mého soudu rock s elektronickým nádechem.
a hlavně mi dorazilo tohle:
Pink Floyd - Dark side of the Moon http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Side_Of_The_Moon
čekal sem že to bude total neposlouchatelné chlapík na aukru psal hodně poškrábané - tak to rozbaluju a hele dvě placky?! jedna fakt podrápanáaž běda ale ta druhá je vcelku v pohodě - paráda první strana před čištěním poslouchatelná umyto a pak zkusím co to s tím provedlo
Dnes mi přišla 3LP výběrovka Depešáků (zvukově mě teda moc nepotěšila, obsahově ano).
Zítra dáme In the Court of the Crimson King na 200gramu a Paranoidní Sabbathy