Moje dnešní "porce" LP<iii>
Lone Justice - Shetler, 1986 Green Records
Dire Straits - Love Over Gold 1982, 1984 Supraphon/Phonogram/Polydor
Jimmy Sommerville - The Singles Collection 1984/1990 Featuring, 1990 Popron
Eagles - The Greatest Hits 1971-1975, 1984 Supraphon/Elektra
Clif Richard - I´m Nearly Famous, 1975 MCA
Hana Hegerová - Recitál, 1971 Panton
Tanita Tikaram - The Sweewt Keeper, 1990 Supraphon/WEA
Vydrželi by jste poslouchat vinyl dechovky ? Já to dokázal, desku našel po otci 20 let nehranou tak provětral pincka japana. Docela se líbilo, z hard-rocku již někdy brní hlava. Nosič neprodejný v krámu, limitovaná edice 500 výlisků, kdysi věnovali lidem v závodě u příležitosti životního jubilea, 50, 60 let a tak. http://www.fastimages.eu/images/mjovk.jpg
Doporučoval bych nepaušalizovat. Dechové skladby od Zdeňka Lišky kupř., jsou docela zajímavé a rozhodně poslouchatelné (https://www.youtube.com/watch?v=o5a-xmF3WwQ), což ostatně platí pro celou jeho tvorbu..
Za Back on Black LP nema cenu davat ani 5korun vo vypredaji, nieco tak nechutne sa snad ani nemoze predavat, ale vidim, ze svoje obete si našli...v každom bazari najdeš nejaky TS za 100-150kč v povodnom vydaní.
Osobne mám doma iba 2 kúsky od B.O.B. prvý som dostal a druhy kúpil na koncerte, ani jeden som nikdy nepoložil na tanier, pretože sú to PD ( Saxon - Stong Arm of the Law a Obituary - Xecutioner's Return). Ale pár kúskov sa ku mne dostalo s kamarátmi čo si chceli užit analóg u mňa a všetko špatne...B.O.B. a Night Of The Vinyl Dead proste nebrať a budem to fakt globalizovať, pretože je to proste prasárna, výliskom počnúc a mastrom (samozrejme prachsprostý rip z CD) končiac....
Tak a konecne kusok v podstate kvoli ktoremu som kupil cely vinylset (Samotny kusok stoji 22Eur, cely set 35... neni o com)
A hraje to lepsie ako na CD
Já mám jednu desku od B.O.B. a to Black Label Society – The Blessed Hellride a hraje super. Je pravda že na discogs píší že výlisky před rokem 2006 nebyli nic moc a poté to přebralo naše GZ Digital Media. Tak snad naše desky už nejsou takový průser.
Osobne BOB kupujem len tituly, ktore su inou formou nezohnatelne, pripadne na vinyle ani nevysli. Je pravda ze kvalita kolise, ale su aj dobre vydania. Napriklad vyssie spominany TS je na tom celkom fajn, mam ozaj pocit ze to hraje trosku lepsie ako z CD. Ale mozno je to len dojem.