Co právě poslouchám - na VINYLu
Re: Co právě poslouchám - na VINYLu
Dasta:
Po těchto krabičkách jsem se díval na Ebay. Celkem drahé a nic moc zpracování. Pěkné jsem viděl u nějakého malého výrobce v Německu. Tam byla cena vysoká. Proto bych si to chtěl prvně zkusit vyrobit sám. Pokud se to nepovede tak koupím některý z hotových.
Po těchto krabičkách jsem se díval na Ebay. Celkem drahé a nic moc zpracování. Pěkné jsem viděl u nějakého malého výrobce v Německu. Tam byla cena vysoká. Proto bych si to chtěl prvně zkusit vyrobit sám. Pokud se to nepovede tak koupím některý z hotových.
Vynikající živák z roku82, kytarista Brad Gillis se později proslavil s kapelou Night Ranger.
Součástí tohoto japonského vydání je i tento singl.
Taky mám pár lp Beatles v Japonském vydání. Ve stereu
i v monu.
Beatles mam Japonske pouze tyto, jeste mam dvoje Purply, Machinehead a When we rock we rock when we roll we roll. Libi se mi ta japonska vydani. Ale ja teprve zacinam, sbiram cca rok a zhruba stejne dlouho i stavim aparaturu, od ty doby, co jsme chteli na silvestra poslouchat neco slusnyho.
Dneska přišlo a jo, pěkný, 180g, v antistatu. Zvukove dobry. Trochu dobovy.
I když většina hvězdných jmen na přední straně obalu s hudebníky uvedenými u jednotlivých skladeb nekoresponduje (zato je tam spousta jiných), neměla by, podle mého názoru, tato deska chybět v žádné pořádné rockové sbírce.
Rok 84,výborné koncertní dvojalbum, známé skladby v živém podání berou dech.
Jako třešničku na dortu jsem právě doposlouchal tuhle.....
Srdeční záležitost a skvělý zvuk.
To vypadá náramně dobře! 
Doufám, že i tak hrají.
(A obsah?
)
Doufám, že i tak hrají.
(A obsah?
Hraje to fakt dobře, až jsem byl překvapen.
LP jsou barevný a lisování taky v poho.
LP jsou barevný a lisování taky v poho.