Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Chris Rea - Stony road 

Tak jsem si už uzavíral letošní "Počiny hudebního roku 2012" a přemýšlel, jestli to budou Dead Can Dance,Joe Cocker,Szidi Tobias, nebo jiné a dnes mám asi vybráno.
Prostě hudba jak mám být. Senzace. DR je sice 8-9, ale soudruzi v nahrávacím studiou, narozdíl třeba od Joe Cockera, využili maxima bez toho, že by vršky Himalájí byly uřezané.

Prostě hudba jak mám být. Senzace. DR je sice 8-9, ale soudruzi v nahrávacím studiou, narozdíl třeba od Joe Cockera, využili maxima bez toho, že by vršky Himalájí byly uřezané.

Právě poslouchám 2 LP Dave Matthews Band -- Away From The World , Clear double Vinyl limited Edition ... pohoda krásný zvuk, průsvitné LP
http://davematthewsband.com/music/dmb-a ... recordings
( ja krásně vidět, kolik je tam uvnitř bublinek, což u normál LP nevidíte, asi soudruh při výrobě hmotu ne nejlepe nerozmíchal.
Přetím jsem měl na kolotoči : 1812 Overture ( původní analogový mastering, 180g, The London Symphony Orchestra) funglovka -- opravdu analogový mastering je nejlepší.
http://davematthewsband.com/music/dmb-a ... recordings
( ja krásně vidět, kolik je tam uvnitř bublinek, což u normál LP nevidíte, asi soudruh při výrobě hmotu ne nejlepe nerozmíchal.
Přetím jsem měl na kolotoči : 1812 Overture ( původní analogový mastering, 180g, The London Symphony Orchestra) funglovka -- opravdu analogový mastering je nejlepší.
Metallica - St. Anger. DVD. K posluchu (5-kanál) aj pozeral. Pekne im to šlape, basák patrične šaškuje
. Asi najviac som obdivoval toho bubeníka. Len po hodine toho už bolo na mňa privela. Posledné dve skladby som už preskočil. Tento žáner počúvam len okrajovo.

Circus Maximus - The 1st Chapter
Před nedávnem jsem narazil na tuto kapelu a pořídil nějaký vzorek. No není to špatné. Připomíná mi to Dream Theater.

Před nedávnem jsem narazil na tuto kapelu a pořídil nějaký vzorek. No není to špatné. Připomíná mi to Dream Theater.

Steve Hackett - DEFECTOR; GUITAR NOIR
Příjemné zakončení druhé adventní neděle se S. Hackettem..

Příjemné zakončení druhé adventní neděle se S. Hackettem..

[youtube]R8s0Qqd0sjg[/youtube]
Urcite dobra hudba. Bohuzel ale existuji zeme, ve kterych nektera vida, vzhledem k autorskym pravum, nejdou prehrat. 

bh69: Tak toto mi pomasírovalo ubolenú dušu! Kde na takéto CDčka chodíš? Od toho pána som našiel na nete niekolko CDčiek, ale toto konkrétne tam bohužial nebolo.
Včera jsem hrál toto : http://www.amazon.com/Yerba-Buena-Bounc ... pd_sim_m_2
ale 200gram, 45 rpm,2 LP od Reference Recording, koupeno o víkendu na skvělé akci p. Ranny Audio v ParkHotelu Praha. kde byly k poslechu dvě sestavy a veliký výběr nosičů, jak LP tak CD, SACD.
ale 200gram, 45 rpm,2 LP od Reference Recording, koupeno o víkendu na skvělé akci p. Ranny Audio v ParkHotelu Praha. kde byly k poslechu dvě sestavy a veliký výběr nosičů, jak LP tak CD, SACD.
toto CD (bohuzel) nevlastnim, poslouchal jsem taky jen z youtubeJV píše:bh69: Tak toto mi pomasírovalo ubolenú dušu! Kde na takéto CDčka chodíš? Od toho pána som našiel na nete niekolko CDčiek, ale toto konkrétne tam bohužial nebolo.
Právě poslouchám Manu Katché Playground vydané u ECM a po dlouhé době pro mne krásná hudba a ve formátu cd. Štětičky na virblu a brumlání kontrabasu je naprosto skvělý, jak kdybych je měl v místnosti.
Včera jsem poslouchal Blu Ray Audio (48khz/24bit) Led Zeppelin Celebration Day a jsem na rozpacích...čekal jsem zvukovou nirvánu která se jaksi nedostavila....
Včera jsem poslouchal Blu Ray Audio (48khz/24bit) Led Zeppelin Celebration Day a jsem na rozpacích...čekal jsem zvukovou nirvánu která se jaksi nedostavila....