Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Carcass - Surgical Steel
Mnó, musím říct, že tohle je teda pořádnej nářez.
Fantasticky nabustrované kytary, bubeník s kadencí datla na speedu a démonický chraplák...
Poslechové místo nadupané energií.
(Na Spotify má stejně dobrý zvuk (co jsem zatím slyšel) jenom Lordi - Scare Force One, ale to je power metálek s hymnyckými refrény, ne takové tsunami.)
AFTERSHOCKS - dle kritiků nepodařený projekt Kocába se špičkovými muzikanty - slavný Billy Sheehan - basa, Virgil Donati - bicí (jeden z uchazečů o post bicmena v Dream Theater)a Glenn Proudfoot - kytarový řemeslník z Austrálie.
Technický heavy rock okořeněný Kocábovým specifickým (i když angličtina nic moc) vokálem, který opravdu šlape. Obsahově lepší průměr a navíc velmi slušná zvuková nahrávka mi provětrala obejvák. Tady je ke koupi za hubičku http://www.musicrecords.cz/catalogue/hu ... ram=person
Technický heavy rock okořeněný Kocábovým specifickým (i když angličtina nic moc) vokálem, který opravdu šlape. Obsahově lepší průměr a navíc velmi slušná zvuková nahrávka mi provětrala obejvák. Tady je ke koupi za hubičku http://www.musicrecords.cz/catalogue/hu ... ram=person
Hudba : M. Pavlíček
Text : J. Topol
THE WOOD BROTHERS - One Drop of Truth
Dneska na novou desku The Wood Brothers v LN upozornil Ondřej Bezr
https://www.lidovky.cz/the-wood-brother ... ultura_bez
a vystihl to dobře.
Má to duši a některé kousky jsou parádní...................................
NORTH MISSISSIPPI ALLSTARS - World Boogie Is Coming
Jak napovídá název kapely, jižanská záležitost. Současnost.
Tentokrát v hodně hodně indie kabátě (i zvukově).
Staré CD jsou hezké , staré CD patří do CD přehrávače
Špitál u sv. Jakuba
Nikdy nebudeš svůj
Měšťácky blues
To jsu skladby na které se nedá zapomenout
Taky CD z rok 1994Špitál u sv. Jakuba
Nikdy nebudeš svůj
Měšťácky blues
To jsu skladby na které se nedá zapomenout
MOOODY BLUES - Rockový klenot
Symfonický progrock nebo jak to nazvat, chvilku po zavření očí vidí člověk honičku Toma a Jerryho ve skladbě "Lunch Break Peach Hour" a chvíli je to pěknej rokec. Chvíli je hudba melancholická, chvíli skoro country, chvíli nevázaně šedesátková a jindy hudebně vystihuje krásné okamžiky naděje a uklidnění. Takhle nějak si představuju emoce v hudbě. Mňam!
Zvukově je i SACD remaster na můj vkus slitý a má trochu U - ekvalizaci, nepatří k úplné špičce, ale taky ne k průserům. Ale tady zvítězily emoce.
Symfonický progrock nebo jak to nazvat, chvilku po zavření očí vidí člověk honičku Toma a Jerryho ve skladbě "Lunch Break Peach Hour" a chvíli je to pěknej rokec. Chvíli je hudba melancholická, chvíli skoro country, chvíli nevázaně šedesátková a jindy hudebně vystihuje krásné okamžiky naděje a uklidnění. Takhle nějak si představuju emoce v hudbě. Mňam!
Zvukově je i SACD remaster na můj vkus slitý a má trochu U - ekvalizaci, nepatří k úplné špičce, ale taky ne k průserům. Ale tady zvítězily emoce.
Po dloooouhatánské době, mé milované a skvělé Dexys Midnight Runners
BLACK SABBATH - 13
No nevím, šly stížnosti, že se to nedá poslouchat, protože DR 5-6. Projel jsem to analyzérem a je to pravda. Přesto mi to musím říct hraje skvěle,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hudebně klasika jako vyšitá.
Nemá to BS-13 někdo na vinylu, stojí za to ? Případně jaký vydání? Hudba super, ale to cd opravdu mohlo být lepší, takže zvažuji LP... Děkuji za radu.
LP Black Sabbath 13 vlastním od roku 2013, kdy vyšlo na značce
Vertigo.Vyšlo na LP zatím pouze jednou, zvukově velmi dobré, dynamicky v pořádku.
Vertigo.Vyšlo na LP zatím pouze jednou, zvukově velmi dobré, dynamicky v pořádku.
V digitálu opět nejlepší verze od KronStudioLab. 16/44, zvuk daleko lepší a přirozenější než oficiální 24bitovej download.
Potvrzuji, BS - 13, P 2013 povedené 2LP, zvukově klasika BS, s dospělejším a usedlejším hlasem Ozzyho. Povedená deska.
Supraphon 2017
Hraje fakt dobře