Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
NOVINKA
AYREON - "Transitus"
Dnešní novinka. Na první nástřel Re: Co právě poslouchám
Také se chystám na poslech a jsem na to moc zvědavý 

The Pineapple Thief - Versions of the Truth. Další porce skvělé a skvěle nahrané muziky od britských profíků, co prověří repro pěkně vod spodu.
- Přílohy
-
Chuck Loeb -All There Is

Ninet Tayeb
izraelský independent rock
spotify:album:7FS5ArfPPfInxtwDYzsGg3
Uff, pre mňa hodne muzikálovej vaty aj na Ayreon. Pár skvelých veci, ale tá ukrutná stopáž by zniesla viac vypalovaciek typu "Run, Apocalypse Run" z predošlého "The Source", aby udržala moju pozornosť.
Určite tomu ešte dám pár posluchov.
Blues rock na víkend.

ALISA - Посолонь (2019)
Melodický ruský bigbít.
spotify:album:3lAUdJV3Yg4IcV3wWBPSLW
David Gilmour: Rattle That Lock. Práve mi to dohralo cez sluchátka. Občas si to pustím a tuším sa mi to po každom vypočutí páči stále viac.

Ночные снайперы -- Невыносимая легкость бытия (2019)
spotify:album:4rp8Xg2FeP8YIyVaIy9AVP
Noční snajpeři patří mezi klasické ruské rockové grupy jako DDT, Mašina vrjemeni nebo Alisa. Duší a motorem je autorka, zpěvačka a kytaristka Diana Arbenina. Moc se mi líbí s jakou snadností a samozřejmostí jejich písničky zní...

Pro dnešní deštivé poledne!
Jethro Tul - Songs from the wood.
Jedno z mojich najoblubenejších albumov tejto skupiny. Nie že by mi na zvuku niečo zvlášť vadilo, ale uvažujem či si nezoženiem verziu od Wilsona. Len tak zo zvedavosti, či to nie je lepšie.

Jedno z mojich najoblubenejších albumov tejto skupiny. Nie že by mi na zvuku niečo zvlášť vadilo, ale uvažujem či si nezoženiem verziu od Wilsona. Len tak zo zvedavosti, či to nie je lepšie.

ej čo ! jak známo nemám v oblibě kompilace a výběry, no tu jsem udělal výjimku, 16 skl, 79 min neunavuje, nenudí, dá se poslechnout až do zdárného konce, sestava starých hitů hudebníka optimální viz:
zrovna-posloucham/robert-plant-t4011-15.html
zrovna-posloucham/robert-plant-t4011-15.html
lechos
Na jakém nosiči to vlastníš? 16 skladeb vyšlo v únoru 2020 jako 8 sedmipalcových singlů pod názvem Plant Robert - Digging Deep za cenu přes 2000,- Kč a v těchto dnech právě vychází 2CD Robert Plant: Digging Deep: Subterranea, kde je 30 skladeb za cenu 400,- Kč.
Na jakém nosiči to vlastníš? 16 skladeb vyšlo v únoru 2020 jako 8 sedmipalcových singlů pod názvem Plant Robert - Digging Deep za cenu přes 2000,- Kč a v těchto dnech právě vychází 2CD Robert Plant: Digging Deep: Subterranea, kde je 30 skladeb za cenu 400,- Kč.