Robert Plant
Re: Robert Plant
mám Carry fire aj Ozzy - ordinary man jen "z úcty k tradici"
Trochu k (ne)kvalitě Robertových alb se probíralo zde . . . zrovna-posloucham/co-prave-posloucham-t5651-2580.htmlOldear píše: ↑23 zář 2020 13:51... nejen žije, ale ještě se snaží tvořit a vydělávat. Bohužel jeho poslední desky se díky velice mizerné zvukové kvalitě nedají poslouchat. Nechápu, proč je mu jedno, jak to hraje.
Zvukově i obsahově byly dle mně velmi dobré první 4 desky v 80. Např. Carry Fire z roku 2017, pro mně neposlouchatelná, ale je to věc vkusu a hodně u těchto "rockáčů" hraje roli nostalgie.
no, nakonec jsem se spokojil s albem Digging deep (2020, kompilace)
co bylo poruce, 16 písní a hrací doba je tak akorát
co bylo poruce, 16 písní a hrací doba je tak akorát
- Přílohy
-
zakoupeno 2 dny zpatky, nejlevnejsi z celeho baliku, 80 korun, ze ma skrabanec a byl trochu namoceny obal, obalu bych si ani nevsim a skrabanec jsem taky hledal, je tam, ale om5e ho ignoruje bez povsimnuti, jak je melky. Uz dlouho jsem nic tak skvelyho za takovou cenovku nekoupil.
tu jsem prodal na vojně v Praze tedy, přesněji vyměnil na burze za "dvojku" RP Principle of moments (1983) na str "B" obsahuje celkem známý hit Big log
Už tu na diskuzi fóra sice někde figuruje ale, možná někoho zaujme - k poslechu
Robert Plant a zpěvačka Alison Kraussová, známá z žánrů country a bluegrass, po více než dekádě vydají společné album. Bude se jmenovat Raise the Roof, vyšlo 19.listopadu a sestaveno má být podobným způsobem, jaký jejich první spolupráci nazvané Raising Sand z roku 2007 vynesl šest cen Grammy
Robert Plant a zpěvačka Alison Kraussová, známá z žánrů country a bluegrass, po více než dekádě vydají společné album. Bude se jmenovat Raise the Roof, vyšlo 19.listopadu a sestaveno má být podobným způsobem, jaký jejich první spolupráci nazvané Raising Sand z roku 2007 vynesl šest cen Grammy
- Přílohy
-