Dave Matthews Band - Big Whiskey & The GrooGrux King

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Funkyboss
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Dave Matthews Band - Big Whiskey & The GrooGrux King

Příspěvek od Funkyboss »

Tak tohle album jsem pořídil poměrně nedávno a jsem z něj nadšený. Nahrávka je po zvukové stránce velmi kvalitní, radost poslouchat.
Ke skupině DMB jsem se dostal poměrně zajímavou cestou - na poslední výstavě High End Praha jsem v jednom ze salonků sledoval demonstrační Blu-ray disk, kde byly krátké záznamy z koncertů různých skupin v HD rozlišení. Zcela mě uchvátila akustická písnička, kterou hráli na kytary právě Dave Matthews a Tim Raynolds. Doma jsem zjistil, že se jednalo o záznam koncertu Live at Radio City. Celý koncert nemá chybu, zvukově je opět nahrávka dokonalá.
Obojí velmi doporučuji k poslechu *2thumbsup*

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Dave Matthews Band - Big Whiskey & The GrooGrux King

Příspěvek od Pavel Diok »

Dave Matthews a Tim Reynolds - Live at Radio City vyšlo i na blurayi, ale jen v regionu A, takže USA, ale s Oppem nemám problém. Je to asi nejlepší blurayka, kterou mám. Dava Matthewa mám rád od první desky a ta poslední Big Whiskey..., patří mezi jeho nejlepší kousky a když vyšla na 2LP, musel jsem si ji pořídit a je ještě o dost zvukově lepší než CD, ale samozřejmě ne na levném gramci. Doporučuji, kdo jej nezná, vyzkoušet.

Obrázek
Hifi Studio Panský dvůr

brvr
Kontaktovat uživatele:

Re: Dave Matthews Band - Big Whiskey & The GrooGrux King

Příspěvek od brvr »

Kvalita tejto nahrávky Dave Matthews band ako aj skorších albumov je nespochybniteľná po zvukovej, ale hlavne po hudobnej stránke. Akékoľvek CD, vrátane Big Whiskey.... si vždy s radosťou vychutnám.
Obrázek

Odpovědět