Def Leppard X
Def Leppard X
Parádní pohodová muzika.Nejraději mám píseň Four letter word.Jedno z cd,kde skladby nepřepínám,ale poslechnu to celé od začátku do konce.Doporučuji
Re: Def Leppard X
Zdravím,
jistě,že Def Leppard je hodně pohodová hudba,výborná prostorovost a znělost nahrávky.
Ještě lepší je toto:
Def Leppard «Songs from the Sparkle Lounge» 2008
Tomu říkám pecka z Defů !!!
jistě,že Def Leppard je hodně pohodová hudba,výborná prostorovost a znělost nahrávky.
Ještě lepší je toto:
Def Leppard «Songs from the Sparkle Lounge» 2008
Tomu říkám pecka z Defů !!!
Poslední deska (Songs From The Sparkle Loungle) opravdu není špatná,vrátili se k výbornému producentu Robertu Langovi a je to znát.Hudba dle mého dost vychází z jejich starších věcí,což je jen dobře.Ale jejich nej alba stále zůstanou Pyromania,Hysteria a Adrenalize.
pro mě bylo X velkým zklamáním a 2008-ička naopak vzkříšením, ve které jsem už nedoufal. zase to má šťávu. ovšem Hysteria je Hysteria.
moje prvotina D.L. byla HIGH´n´DRY - 1981, dosud nepřekonaná. hned potom pyromania, hysteria. sparkle lounge 2008 taky dobrá věc
Jo jo,High´n´ Dry je také výtečná.Je jen škoda,že kapelu stíhaly dost zlé nehody.V roce 1984 přišel o ruku bubeník a r.1991 tragicky zemřel (alkohol a drogy) kytarista Steve Clark.Toho velmi úspěšně nahradil Vivian Campbell (ex Dio,Whitesnake).Bubeník dodnes zvládá hru jednou rukou-napřed na spec. elektronickém systému a nyní už bez obtíží hraje i na akustické bicí.
občas si přehraji dvd - The Best 2004 - cca 120 min. ještě původní sestava hráčů a samé staré kousky - 29 titulů
Tak jsem okusil na vaše doporučení jejich nový počin.Už po prvním poslechu alba jsem nadšen.Kluci nám zase přitvrzují