pak: bugge wesseltoft & sidrel endresen | out here in there
--
L_u_k_a_s
flica | windvane & window
Re: flica | windvane & window
Dá to těžkou práci vrazit sem obrázek alba 
a říci Vo co de ? než takto ?

a říci Vo co de ? než takto ?
hsa píše:pak: bugge wesseltoft & sidrel endresen | out here in there
--
L_u_k_a_s
ahoj clene fora s nickem Aleska. hezke, nekdo odpovedel na moji zpravu v sekci "Zrovna posloucham". ale ne, zklamani – zadne doporuceni dalsich zajimavych desek, ani nepises, jestli te tahle hudba zaujala /nelibi se ti. ani ton tve zpravy neni moc pratelsky. tohle forum je tady pro to, aby si clenove vymenovali zkusenosti, nazory (nekdo to bere i tak, ze se chce bavit), nebo aby se buzerovali? myslim, ze album art a ukazky na amazonu si muze kazdy vygooglovat stejne jako ty. co myslis ty?
diky,
--
L_u_k_a_s
diky,
--
L_u_k_a_s
Aleska píše:Dá to těžkou práci vrazit sem obrázek alba
a říci Vo co de ? než takto ?hsa píše:pak: bugge wesseltoft & sidrel endresen | out here in there
--
L_u_k_a_s
L_u_k_a_si, netušil jsem že toto:
je doporučení k poslechu a diskuzi. Přiznám se, že mi to nic, ale úplně nic neříká, takže jsem stejně musel použít Google, abych z tvého příspěvku zjistil, o co jde. Možná že je to tím, že jsem ještě ze staré školy a tím pádem používám velká písmena tam, kde mají být a ctím jazyk český. A již vůbec mne nenapadlo, že to má být důvod k výměně zkušeností, když ty sám nejsi schopen k tomu něco říci. A pokud se jedná o tón mého příspěvku, jaký máš názor na svůj ?hsa píše:pak: bugge wesseltoft & sidrel endresen | out here in there
--
L_u_k_a_s
souhlas s Aleskou - ten tvůj první příspěvek stojí za starou belu. otevřel jsem ho tehdy, kdyžs ho napsal, a hned zase zavřel.
pokud má sekce Zrovna poslouchám sloužit k tomu, čemu sloužit má, tj. představit nějaká něčí zajímavá alba, měl by si člověk dát trochu práce a dát sem obrázek, slušný odkaz a navíc napsat pár řádek, proč by tomu měli jiní věnovat svou pozornost...
... a ne sem hodit jen nějaký štěk.
pokud má sekce Zrovna poslouchám sloužit k tomu, čemu sloužit má, tj. představit nějaká něčí zajímavá alba, měl by si člověk dát trochu práce a dát sem obrázek, slušný odkaz a navíc napsat pár řádek, proč by tomu měli jiní věnovat svou pozornost...
... a ne sem hodit jen nějaký štěk.
Alesko, chapu, nerozumeli jsme si.
k tomu tonu – me to proste pripadalo jako buzerace. napsal jsem do fora "Zrovna posloucham" to, co zrovna posloucham. je tam nekde napsany, ze se ode me ceka, ze udelam ty desce recenzi? a ted jak pise dadaft, aha, ocekava se, ze k tom neco napisu, jenze ja byl zvykly na jina fora, kde vsichni spis sypou nazvy interpretu / desek, co zrovna poslouchaji… asi jsem to prehledl v prvni zprave fora, kde je to popsane.
co o tom navic mam psat, kdyz o tom nic nevim. flica je producent odnekud z asie a pro me ho objevil josef sedlon z radia 1. sidsel endresen ma krasny hlas a vydala i peknou solovku Undertow.
--
L_u_k_a_s
k tomu tonu – me to proste pripadalo jako buzerace. napsal jsem do fora "Zrovna posloucham" to, co zrovna posloucham. je tam nekde napsany, ze se ode me ceka, ze udelam ty desce recenzi? a ted jak pise dadaft, aha, ocekava se, ze k tom neco napisu, jenze ja byl zvykly na jina fora, kde vsichni spis sypou nazvy interpretu / desek, co zrovna poslouchaji… asi jsem to prehledl v prvni zprave fora, kde je to popsane.
co o tom navic mam psat, kdyz o tom nic nevim. flica je producent odnekud z asie a pro me ho objevil josef sedlon z radia 1. sidsel endresen ma krasny hlas a vydala i peknou solovku Undertow.
--
L_u_k_a_s
v poho. ani já tě nechtěl nějak buzerovat. vím i o tom
ale sorry, nemůžu si pomoct: jaký smysl tohle má, kromě toho, že je to osobní exhibice?hsa píše:jenze ja byl zvykly na jina fora, kde vsichni spis sypou nazvy interpretu / desek, co zrovna poslouchaji…