Genesis - Foxtrot
Genesis - Foxtrot
Tento týden jsem se vypravil opět do Krakovské a v horním bazaru na mne z jedné přihrádky LP japonských edic vykoukla liška v červených šatech. Obal mne velmi zaujal (kdyby si někdo chtěl dát tu práci, budu vděčný, mně to ne vždy vyjde ...), než jsem si uvědomil, že mám v ruce jedno z nejlegendárnějších alb ještě legendárnější skupiny. No a od té doby tu desku nemohu sundat z talíře.. Je to první LP Genesis, se kterým mám tu čest se více seznámit. Když jsem četl to kvantum chvalozpěvných recenzí, zapřísáhl jsem se, že tentokrát si raději počkám a vyslechnu Foxtrot na originálním nosiči, nejlépe vinylu. A vyplatilo se, jsem skutečně nadšen!
Re: Genesis - Foxtrot
Závidím ti, že tuto desku teprvé poznáváš. Když jse ji poprvé slyšel, to už je něco přes třicet let, taky jsem se ji nemohl nabažit. Dnes už ji mám hodně přeposlouchanou, ale občas si rád poslechnu.
Re: Genesis - Foxtrot
Foxtrot je super záležitost . Já mám sice radši Selling England by... ,ale Foxtrot řadím hned za něho. To Swenik : Je to tak 3roky co jsem ho objevil a tvoje nadšení absolutně chápu, a určitě ne jenom já . Naštěstí mám doma víc věcí (samo jenom s Gabrielem ,potom je to lálá,maximalně Wind and W... bych zkousl) ,takže jdu a něco poslechnu . Dík za tip .