Gentle Giant Japan mini LP SHM-CD

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
pasul
Kontaktovat uživatele:

Gentle Giant Japan mini LP SHM-CD

Příspěvek od pasul »

Tak je to doma pánové. Všechny čtyři kousky co vyšly na SHM-CD zrovna hraju. Na rovinu musím říct, že jsem z těch japonců už opravdu mimo. Čekal jsem zase klasicky jako u YES typický zvuk těchto CD. Jenže je to jinak. A to přesně naopak, než například u YES. Mám doma všechny tyto alba jak v starším japan mini LP provedení, tak v tomto novém SHM. Provedení Repertoire mám doufám již na cestě. Zatím jen Octopus.(Já vím - magor. Ale jak jinak se dovědět, co je nejlepší že? :lol: ).

Takže hodnotím zatím jen první album a to Gentle Giant. Přehazoval jsem ty různé verze mezi sebou několikrát a vidím to takhle. Nové SHM je hlasitější. Má mnohem více základního šumu. Má výborné basy. Jeví se mě toto nové SHM mnohem lepší. Příjemnější na poslech. Není takové suché, digitální jako ta starší verze. Takže já dávám *thumbs up* .

Prostor moc nehodnotím. Poslouchám na mých nových sluchátkách Sennheiser HD800 a ty moc nahráno zatím nemají. Sluchátkáč je Leben CS300. A zdroj snad již všichni znáte. Tak doufám, že to někdo další zhodnotí.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Gentle Giant Japan mini LP SHM-CD

Příspěvek od Zappadaddy »

Dik za info,uz se tesim na balicek. *thumbs up*

Odpovědět