GEORGE DUKE
-
- Kontaktovat uživatele:
GEORGE DUKE
včera měl v Brně koncert a bylo to naprosto perfektní...simply the best
Re: GEORGE DUKE
Duka mám rád. Dnes ráno jsem tavil album COOL a je to klassa!
Schimanski,
souhlas, když hudba baví takovým způsobem, jako včera bavil se svým bandem George Duke, tak je pak na tom světě krásně...
souhlas, když hudba baví takovým způsobem, jako včera bavil se svým bandem George Duke, tak je pak na tom světě krásně...

Mam doma pouze toto album a libi se mi. Necham se pripadne inspirovat nejakym dalsim
Ja mám od neho iba pálené Muir wood suite (originál bohužial neviem zohnať), je to záznam koncertu a je to taká zvláštna zmeska jazzu, world music a klasiky.
Zaujímavé album. Nič iné nepoznám, resp. keď som si pustil na youtube nejaké ukážky, tak ma to nejako nechytilo - bolo to nejaké moc diskotékové, alebo ako to nazvať.
Zaujímavé album. Nič iné nepoznám, resp. keď som si pustil na youtube nejaké ukážky, tak ma to nejako nechytilo - bolo to nejaké moc diskotékové, alebo ako to nazvať.
-
- Kontaktovat uživatele:
výborné jsou alba NIGHT AFTER NIGHT,THIEF IN THEN NIGHT,COOL, ILLUSIONS,GEORGE DUKE atd... ja mám od něj všechny cd a v originále. Některé byly víc než drahé ale stojí to za to.
jinak doporučuji i STANLEY CLARKE /GEORGE DUKE- PROJECT 3 (z tohoto alba byla poslední skladba na jeho Brněnském koncertu)
jinak doporučuji i STANLEY CLARKE /GEORGE DUKE- PROJECT 3 (z tohoto alba byla poslední skladba na jeho Brněnském koncertu)
zkuste od něj "Face the music". Naživo a docela zajímavé...