Glenn Hughes - From now on
Glenn Hughes - From now on
Podle mého mínění zřejmě nejlepší Glennova deska, všechny skladby mají nápad, drive a šťávu a zpěvák se zde prezentuje ve vrcholné formě. Abych pravdu řekl, CD zrovna neposlouchám, protože mi začalo praskat,je vypálené a na vrchní straně má samolepku, což je ta příčina, proč odešlo.Takových polepených mám bohužel víc. Takže tohle fórum spíš dneska zneužívám s prosbou, jestli CD někdo nemáte a nebyli byste ochotni mi ho případně vypálit.Prošel jsem všemožné obchody s CD u nás, ale jak to tak vypadá, tak se v ČR tento titul už zřejmě nevyskytuje. Díky.
Re: Glenn Hughes - From now on
Ahoj,toho Hughese mám-poslal jsem Ti mail.
Glenn Penkridge (Hughes) ? mám (příkladem) CD trapeze - medusa-1970, sběratelský kus. jeho prapůvodní skupina než odešel k Deep Purple (1973). Glenn na basu, vokál a klávesy. u bicích Dave Holland z pozdější sestavy Judas Priest. Mel Galley - guitar, voc.
Trapeze-Medusa je velmi dobrá věc.On hrál Glenn se spoustou kapel a hlavně muzikantů-desky chrlí jak na běžícím pásu.Je jen škoda,že někdy je to na úkor kvality.Dělal i pro Monkey Bussines-Kiss Me on My Ego.Přesto vše patří mezi mé oblíbence.
vystřídal toho mnoho...Misunderstood, zaskakoval u Sabbath - na pozici lead vokálu (po odchodu Gillana), pozoruhodným projektem byla Phenomena, 2 alba 1985-87, kde se jeho cesta opět zkřížila s Mel Galleyem (g) ze starých Trapeze...jako vokál vytáhl výšky líp než Coverdale - během svého angažmá u Purple. to je můj názor...
Souhlasím,zpěvák je excelentní.Nedělá mu větší potíž spousta žánrů.Velmi dobrá věc je Robin George/Glenn Hughes - Sweet Revenge (2008).Velmi se mi líbí jeho poslední řadovka First Underground Nuclear Kitchen (2008),výborná je dvojka Blues atd.
Starý harcovník Glenn, voice of rock se nám vrací
ex.bass, vokál Trapeze, Deep Purple, Black Sabbath...
vydává sólové album, prej že temné, tvrdé, zlověstné
http://www.radiobeat.cz/cs/1/13542/nezv ... nn-hughes/

ex.bass, vokál Trapeze, Deep Purple, Black Sabbath...
vydává sólové album, prej že temné, tvrdé, zlověstné
http://www.radiobeat.cz/cs/1/13542/nezv ... nn-hughes/