Hynku, ze sólovek bych zkusil "Leave the Light On" z roku 2003drfish píše:můžu poprosit zdejší osazenstvo o doporučení nějaké konkrétní desky Beth Hart?
hlas ženy
Re: hlas ženy
Díky. Právě Fire on the floor mne zaujalo, tak jsem se rozhodl ji prozkoumat. 
pre mna jedna z veci co ma asi nikdy neomrzi: Spev Beth Gibbons z Portishead. Albumy Dummy, Roseland NYC live a Third su pre mna neopocuvatelne. som si ich zas raz prave pripomenul-skvele
JJ, nová sólovka mne baví a má podobný náboj, jako desky s Bonamassou, ostatní mi přijdou takové moc "popíkové". Ale jak jsem psal, neznám všechny.drfish píše:Díky. Právě Fire on the floor mne zaujalo, tak jsem se rozhodl ji prozkoumat.
Mimochodem - s novou deskou bude v Praze 6.11., tak jsem to postnul jsem to do koncertů.
[youtube]sV2BiD9LCn8[/youtube]
Tak nevím jestli je už ve vlákně tahle bytost: https://www.youtube.com/watch?v=XLaOxbd37jc
Mám ji v oblíbených a kromě parádního hlasu pro mě i dobrá muzika a luxusní prostor v nahrávkách !!!

Jessie Ware
Mám ji v oblíbených a kromě parádního hlasu pro mě i dobrá muzika a luxusní prostor v nahrávkách !!!

Jessie Ware
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Lapi:
V sobotu byl o ni v televizi dokument ("Amy"). Sedel jsem u toho jak prikovanej - strhujici lidskej pribeh a skvele natocenej.
V sobotu byl o ni v televizi dokument ("Amy"). Sedel jsem u toho jak prikovanej - strhujici lidskej pribeh a skvele natocenej.
Jo je skvělá (byla) další v klubu 27
ten hlas je parádní a hudba taky přesně na tuhle dobu a čas.
Miley Cyrus - To mne zcela dostalo !
toto som tiež počul nedávno na odporúčanie mojej kamarátky - speváčky. Výborné.
Miley Cyrus - dobrý, má zajímavý hlas, ale tu písničku dělá spíš ta kapela než její zpěv