Toto fórum je velice inspirativním prostorem. Doma mi leží spousta starých mg. kazet, na které jsme už roky nesáhl. Až odborná debata v jednom místním tématu (kterou nejsem schopen pochopit) mě přinutila hledat odpovědi v hudbě českých klasiků.
A jak vidí otázku ideálního rovnostranného ustavení reprobeden skupina HOP TROP?
Kulatý obdelníky - Hop trop
Kulatý obdélníky, kulatý obdélníky
fialovej les a žlutá voda.
Pojď se mnou ty moje poupě
já ukážu ti opiový doupě
tam v těžkým dýmu omamnejch jedů
uvidíš fialovej les a žlutou vodu.
Ležim si na břiše na zádech bednu kytu
v kapse hrst hašiše, žiju si v blahobytu
dva kufry algeny dostal jsem za chatu
a potom za auťák LSD lopatu.
Fenmetrák posvačim, čuchnu si čikuli,
mám z toho čistidla frňák jak bambuli
konečně v kómatu rysy mi přituhly
sako a kravatu dají mi do truhly
HOP TROP - Kulaté obdelníky
Re: HOP TROP - Kulaté obdelníky
Krecek: divam se, ze jsi mel pekne bourlive mladi. Co se clovek nedozvi 

mesires
Tos přehnal!
a) já nemám nemám problém s elementární geometrií, já ne...
b) mé mládí bylo zcela harmonické – postupně jsem byl řádnou Jiskrou, Pionýrem, SSMákem i kandidátem, teprve ošklivá sametovka narušila mou slibnou kariéru
c) všechna tráva rostoucí v okolí mého domu je výhradně v BIO-kvalitě, žádná fialová chemie
h) ale co mě vytočilo nejvíce „… měl jsi bouřlivé mládí…“, tohle říct chlapovi 14 dnů před čtyřicítkou je prostě chucpe
Tos přehnal!
a) já nemám nemám problém s elementární geometrií, já ne...
b) mé mládí bylo zcela harmonické – postupně jsem byl řádnou Jiskrou, Pionýrem, SSMákem i kandidátem, teprve ošklivá sametovka narušila mou slibnou kariéru
c) všechna tráva rostoucí v okolí mého domu je výhradně v BIO-kvalitě, žádná fialová chemie
h) ale co mě vytočilo nejvíce „… měl jsi bouřlivé mládí…“, tohle říct chlapovi 14 dnů před čtyřicítkou je prostě chucpe

Tak to jsem netusil. Na to jak jsi stary, tak vypadas velmi zachovaleKřeček píše:mesires

To je z té žluté vody, výborně konzervujemesires píše: Tak to jsem netusil. Na to jak jsi stary, tak vypadas velmi zachovale