Zaujmava tema
Tak ja sa odvazim taktiez zaradit niekde k totalnym zavislakom v pocuvani hudby.
Moj den zacina stlacenim ON na radiu, po ranajkach a absorbcii najnovsich sprav prostrednictvom SR1

sa presuniem autom do prace. Cestou samozrejme zese hra radio, prevazne nieco zivsie, nejak sucasna tanecna scena, nieco co pekne ohulim aby som po sitych ranajkach nezaspal za volantom
Prichodom do prace a spustenim PC sa opat prostrednictvom spuntov v usiach prenesiem do sveta hudby. Tu travim prevaznu cast pracovnej doby.
Zvacsa pocuvam ROCK, METAL, elektroniku, obcas aj nieco kludnejsie v podobe J.Nohavicu, Dana Bartu,R.Mullera a tak.
Prave tu v praci si uvedomujem aky su dnes ludia povrchny, ako nedbaju na kulturu, umenie, HUDBU ako taku. Mame v kancliku neznesitelne ticho a len mozno 2 z desiatich pocuvame nejaku tu muzicku. Na moje velke sklamanie aj to malo co u nas pocuvaju je vyslovene POP music, dance a take vseliake natrasacky co ja vydrzim pocuvat max. pol hodinku. Potom mam toho plne zuby na pozbitok dna
(nechcem sa tym dotknut potencialnym vyznavacom tohto zanru

)
Po uplinuti pracovnej doby sa za spolocnosti autoradia presuniem domov. Tu ma mimo milovanej zeny s dcerenkou caka nejaka ta hifina
Samozrejme ze nemusim nic zapinat, moja zena je uplne dokonale stvorenie a sama celi den travi pri muzike, a patricne do tohto ritualu zasvedcuje aj nasu 18mesacnu dcerku.(teda pokial niesu zrovna cely den vonku, ako mame spolocne vo zviku, za co vdacime hlavne vidieckemu prostrediu a blizkosti hor

)
Doma nam hra prevazne len radio, kym sa troska ustali denny ruch. Na vecer si pustime nejaky ten koncertik, alebo oblubene CD. No a na zaver zase este vstrebavame nejake to hovorene slovo z SR1
Nikde tu nieje spomenuta telka ? Ach ano, je to zamer. U nas sme k pozeraniu TV stanic priam apaticky. Dokonca som po prechode na digi ani nebol nuteny zakupit ,,Setopbox,, Nakolko naozaj TV nepozerame. I ked sme tym padom v ociach znamich tak trochu ,, iny ,,
No ja naozaj pred TV preferujem hudbu a dobru knihu
(priznavam, mam slabost aj na domace kino. cize obcas aj ta telka sa pusti cez vikend, ale fakt len ak mam po ruke nejaky dore spracovany film., alebo dobre ozvucenu animovanu rozpravku, napr, ratatouille v DTS je lahodka

)
Tak som sa teda dost rozpisal

Trosku to cele zavana narcizmom, ale jednoduchsie sa mi moja vasen pre hudbu neda opisat. Ziadny iny ako tento zivotopisny prispevok sa mi nezdal dost presvedcivy, pravdu vypovedajuci.
Takze zelam vsetkym skveli pozitok s oblubenej muzicky