ve středu vystoupil v našem městě. Já tam nebyl, zaspal jsem
 ,ale přinesli mi jeho nové CD. Slyšel jsem jej zatím jen jednou, proto nebudu nějak hodnotit. Co na záznam koncertu z Ostravy říkají jeho věrní krajané??
 ,ale přinesli mi jeho nové CD. Slyšel jsem jej zatím jen jednou, proto nebudu nějak hodnotit. Co na záznam koncertu z Ostravy říkají jeho věrní krajané?? ,ale přinesli mi jeho nové CD. Slyšel jsem jej zatím jen jednou, proto nebudu nějak hodnotit. Co na záznam koncertu z Ostravy říkají jeho věrní krajané??
 ,ale přinesli mi jeho nové CD. Slyšel jsem jej zatím jen jednou, proto nebudu nějak hodnotit. Co na záznam koncertu z Ostravy říkají jeho věrní krajané??Ahoj Filipe, i když jsem na Jarkovi v posledních letech byl dvakrát, tak ani "Doma" ani "Ikara" si moc často nepouštím. Přijde mi to suché.Filip Kolinsky píše:Jaromír Nohavica - Ikarus,
Co na záznam koncertu z Ostravy říkají jeho věrní krajané??

, to bych od něj nečekal!
 , to bych od něj nečekal!

Taky mě to mrzíMark Levinson píše:Trochu mne mrzí ten jeho škraloup s STB, to bych od něj nečekal!
 Přitom měl možnost - vzpomínám na onen rozhovor v Respektu před pár lety, kde říkal něco ve smyslu, že byl s děvkou u stolu, ale na pokoj nešli.
   Přitom měl možnost - vzpomínám na onen rozhovor v Respektu před pár lety, kde říkal něco ve smyslu, že byl s děvkou u stolu, ale na pokoj nešli. 
 Krásné album."Bette Davis Eyes" á capella = nádheraeficak píše:A tak jsem si alespoň koupil desku k dvěma texty Zuzany Navarové, Vřešťálem, Sázavským a šesti Jarkovými texty, které nazpívala má milá Marie Rottrová. Prostě skvělé Jarkovy texty:
Lakomá, Buď mou nadějí, Když je mi nejhůře, Tak tohle je láska, Muž a pes a Dívka, která spí jen tak. Skvělé aranže Neřež. Trochu chladnější interpretace paní českého soulu.

davidhighend píše:Jeho koncertni deska s kapelou a Divne stoleti, mam osobne taky nejradsi. Nemene zdarile se mi zda i Moje smutne srdce. Jarek Nohavica je uzasny skladatel a pisnickach, s nadhernou prezentaci a pohravanim si s cestinou. A jen kratce k te dobe minule.... Jestli chces aby nekdo smrdel, pomaz ho hovnem.... Verit slataninam nejakeho pitomeho stbaka, ktery si potreboval udelat vysledek a carku sefovi do dennicku, je prinejmensim najivni... Lidi jako je Nohavica, si v minulosti prozili docela peklo. Nez nekdo vynese soud nad nekym, kdo se v minulosti snazil podlamovat politicky system a koho jsme si tajne pousteli na pokoutnych nahravkach s kazetaku, zamysleme se a radeji si poslechneme jeho tvorbu.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti