Dnes mam bluesovy vecer. Ted posloucham stareho pana, ktery uz na kytaru nezahraje ani nezazpiva.
Predtim jsem po letech vytahl CD Gary Moore - Blues For Greeny
Kdo posloucha i takove veci?
John Lee Hooker - Don´t Look Back
Re: John Lee Hooker - Don´t Look Back
No paráda. Onehdy jsem to také přehrával. A ještě Buddy Guy...
To já můžu po kilech...
To já můžu po kilech...
Ještě obrázek.

A toto znáš? Chill Out.

Nazdar,
vidím, že v posledním týdnu zde přibyli dva chlapi se stejným vkusem pro typ hudby a potažmo podbni věkem jako já . Ty a pak ještě Fox.
Blues - to já můžu taky a není snad dne, kdy bych aspoň pár tónů neposlechl. Včera to byl E.C. a dneska si dám G.Moorea - Blues for Greeny - tos mi dal dobrý tip a tuhle muziku ja fakt můžu.
Před časem jsem zabrousil do trochu jiného stylu než je tvrdé elektrické blues a to je Pinetop Perkins - poloakustické blues, piano, basa, např. On the top a nebo Born in the Delta. Mohu doporučit, mj. obě alba vydal TELARC a kvalita zvuku je hodně dobrá,skoro výtečná.
vidím, že v posledním týdnu zde přibyli dva chlapi se stejným vkusem pro typ hudby a potažmo podbni věkem jako já . Ty a pak ještě Fox.
Blues - to já můžu taky a není snad dne, kdy bych aspoň pár tónů neposlechl. Včera to byl E.C. a dneska si dám G.Moorea - Blues for Greeny - tos mi dal dobrý tip a tuhle muziku ja fakt můžu.
Před časem jsem zabrousil do trochu jiného stylu než je tvrdé elektrické blues a to je Pinetop Perkins - poloakustické blues, piano, basa, např. On the top a nebo Born in the Delta. Mohu doporučit, mj. obě alba vydal TELARC a kvalita zvuku je hodně dobrá,skoro výtečná.
Toho pána jsem ještě naslyšel. Jsem rád,že se tady lidi nerozepisují jenom o "železe", ale o tom hlavním o muzice, protože ta je ze všeho nejdůlžitější. Dobrá hudba se dá poslechnout i na levnější aparatůře.
Jakmile se k tomu dostanu, nahraji si to na minidisk a naposlouchám.
Jakmile se k tomu dostanu, nahraji si to na minidisk a naposlouchám.
Hoj,
dovolím si taky něco připomenout
Bob Margolin "all - stars blues jam" Telarc parádní obsazení i muzika
Carey Bell "good luck man" Alligators foukací harmonika super
Eric Bibb "diamond days" Telarc nemám co dodat
na a snad cokoli od Keb´Mo´
jo a ještě Muddy Waters "the collection" box 3cd

dovolím si taky něco připomenout
Bob Margolin "all - stars blues jam" Telarc parádní obsazení i muzika
Carey Bell "good luck man" Alligators foukací harmonika super
Eric Bibb "diamond days" Telarc nemám co dodat
na a snad cokoli od Keb´Mo´
jo a ještě Muddy Waters "the collection" box 3cd
Ja som včerajší večer venoval Muddy Watersovi a nemohol som sa odtrhnúť od gramca. Vrtel som dvojalbum
Father and Sons a Folk Singers. Jedno lepšie ako druhé.
Father and Sons a Folk Singers. Jedno lepšie ako druhé.