Kabát- koncert v rádiu

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
lazy
Kontaktovat uživatele:

Kabát- koncert v rádiu

Příspěvek od lazy »

Tak jsem dnešní sobotu obětoval malým úpravám bytu a s tím spojeným úklidem. Jako kulisu jsem náhodně naladil nějaký rádio, Magic v Brně. A oni zrovna hrají Kabáty z aktuálního koncertu. Byl jsem na nich naposledy možná 10 let zpátky, ale teď to tam hraje všechno jak za mlada. Hned se mi pracuje líp a řekl bych, že i sousedům *hura*

jirie
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabát- koncert v rádiu

Příspěvek od jirie »

No Kabát bych si v rádiu naladil pouze v případě,že bych si kopal na zahradě septik nebo v lepším případě vlastní hrob .

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jsem na tom podobně jak Jirie-ale každému se líbí něco jiného.Ani u toho kopání by to moc nešlo.

lubos karban
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos karban »

Kabáti nikdy ani při zvracení.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Přijde 65 000 lidí na jejich koncert a vy tady na ně nadáváte. Opravdu úsměvné. Klasická ukázka kvality některých lidí. :roll: Alespoň polovina kdyby přišla na vás, tak ani tak nebudete mít právo na ně házet jakoukoli špínu. Humus.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

To je frajer!

Na svete je spousta zahad. Kabat, respektive jeho uspech, patri mezi ne. Tahle agrometalova, dnes spis agropopova, kapela nikdy nemela prekrocit prah vesnickych zabav a tancovacek.

lazy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lazy »

Vlastně jsem ani neřešil, co asi tak může zaznít za reakce na toto téma :-)
Nezávisle na tom, jak a kam jsem se posunul v přístupu k hudbě, tato věc mě pobavila.
Neodsuzuji ani produkci "kapel venkovských tancovaček". Před 15 lety na vojně nás to bavilo a včerejší večer mi to připoměl.
Takže, jak zde bylo zmíněno "každému se líbí něco jiného". Já jsem rád, za včerejší rádiokoncertnípřenos a bavme se hudbou jak chceme.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

lazy

stejně je zvláštní, že to takhle naprudko pustili ven - i když jen v regionálním rádiu.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

dadaft píše:lazy

stejně je zvláštní, že to takhle naprudko pustili ven - i když jen v regionálním rádiu.
U nás zvláštní - ve světě obvyklé. V místě konání televize ani rádio nepřenáší, aby se nesnižovala návštěvnost. Ten kdo je chtěl slyšet "naostro" se do Prahy vypravil a kdo ne, tak si je poslechl v rádiu. Stejně 99,999% přívrženců Kabátů o tom nemělo ani potuchy.

Odpovědět