Kabát- koncert v rádiu
Kabát- koncert v rádiu
Tak jsem dnešní sobotu obětoval malým úpravám bytu a s tím spojeným úklidem. Jako kulisu jsem náhodně naladil nějaký rádio, Magic v Brně. A oni zrovna hrají Kabáty z aktuálního koncertu. Byl jsem na nich naposledy možná 10 let zpátky, ale teď to tam hraje všechno jak za mlada. Hned se mi pracuje líp a řekl bych, že i sousedům 

Re: Kabát- koncert v rádiu
No Kabát bych si v rádiu naladil pouze v případě,že bych si kopal na zahradě septik nebo v lepším případě vlastní hrob .
Jsem na tom podobně jak Jirie-ale každému se líbí něco jiného.Ani u toho kopání by to moc nešlo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kabáti nikdy ani při zvracení.
Přijde 65 000 lidí na jejich koncert a vy tady na ně nadáváte. Opravdu úsměvné. Klasická ukázka kvality některých lidí.
Alespoň polovina kdyby přišla na vás, tak ani tak nebudete mít právo na ně házet jakoukoli špínu. Humus.

To je frajer!
Na svete je spousta zahad. Kabat, respektive jeho uspech, patri mezi ne. Tahle agrometalova, dnes spis agropopova, kapela nikdy nemela prekrocit prah vesnickych zabav a tancovacek.
Na svete je spousta zahad. Kabat, respektive jeho uspech, patri mezi ne. Tahle agrometalova, dnes spis agropopova, kapela nikdy nemela prekrocit prah vesnickych zabav a tancovacek.
Vlastně jsem ani neřešil, co asi tak může zaznít za reakce na toto téma 
Nezávisle na tom, jak a kam jsem se posunul v přístupu k hudbě, tato věc mě pobavila.
Neodsuzuji ani produkci "kapel venkovských tancovaček". Před 15 lety na vojně nás to bavilo a včerejší večer mi to připoměl.
Takže, jak zde bylo zmíněno "každému se líbí něco jiného". Já jsem rád, za včerejší rádiokoncertnípřenos a bavme se hudbou jak chceme.

Nezávisle na tom, jak a kam jsem se posunul v přístupu k hudbě, tato věc mě pobavila.
Neodsuzuji ani produkci "kapel venkovských tancovaček". Před 15 lety na vojně nás to bavilo a včerejší večer mi to připoměl.
Takže, jak zde bylo zmíněno "každému se líbí něco jiného". Já jsem rád, za včerejší rádiokoncertnípřenos a bavme se hudbou jak chceme.
lazy
stejně je zvláštní, že to takhle naprudko pustili ven - i když jen v regionálním rádiu.
stejně je zvláštní, že to takhle naprudko pustili ven - i když jen v regionálním rádiu.
U nás zvláštní - ve světě obvyklé. V místě konání televize ani rádio nepřenáší, aby se nesnižovala návštěvnost. Ten kdo je chtěl slyšet "naostro" se do Prahy vypravil a kdo ne, tak si je poslechl v rádiu. Stejně 99,999% přívrženců Kabátů o tom nemělo ani potuchy.dadaft píše:lazy