Takže jde o Kodo. Kdo zná, ví oč jde. Přišly tyto dvě CD. Naprostý dynamický masakr, který zahýbe membránami všem, ovšem ti co ho mají opravdu velkého

Kód: Vybrat vše
Ty se asi v pc hrabeš často co?Já to používám jen na torrenty,čtení tohoto fora,občas email a to je asi vše :) .S tou ip adresou to tak asi opravdu bude.Zkoušel jsem to teď (je půlnoc) a vida-funguje to.Jinak děkuji za radu a nabízenou pomoc.Kdyby se problém opakoval déle,tak se na tebe obrátím *thumbs up* .Jsem rád, že je vše v pořádku a vše šlape jak má. Nahrávka je to opravdu velice slušná. Ale opravdu hlavně na efekt. Jak už jsem psal, tak na testování basových lavorů je tohleto super. I tak doufám, že vám udělala radost.vince píše:Tak jsem si poslechl první část.To je teda něco.Ještě teď se mi pohupují orgány.Jedna z nejdynamičtějších nahrávek,co jsem kdy slyšel.Hlasitost se musí docela vytočit,aby tišší pasáže zněly reálněji a navozovaly pocit přítomnosti na jejich vystoupení.O to větší je to bomba,když se rozjedou.Husí kůže a mráz po těle a opravdu velký respekt k tomuto souboru.Pasule, jsi třída
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host