ha tak to musim vyzkouset, mam to doma a zatim jsem to poslouchal jen v pokoji na vezi zeppelin jsou proste genialni.
Immigrant song je pro me jak kdybych slysel 70ty leta...a tise zavidim lidem co tuhle dobu zili...na zapade...
edit : mam japonsky edice a musim rict, ze i takhle na vezi se mi Mothership jevi zvukove lepsi, tak jsem zvedavej
mas i LP? je to asi o hodne jinde zase...zacinam z LP byt celkem rozlozenej, je to precjen takova stylova a trvala investice, kterou uz asi nikdo nevykoreni...a ten zvuk...
Mám komplet LP od Classic Records.
Teprve od nich jsem poznal o čem ta hudba vlastně je.
Vážně, poslouchám je od "útlého mládí".
Přijeď si poslechnout třeba Whole Lotta Love....
Ale ten Mothership je také dobře udělaný...
no priznam se, ze je uplne nejradsi posloucham na 2x8Wattu tesle s tesla bednama, nevim proc, ale nejak to ma kouzlo, nic jinyho tam dobre nehraje, ale tady se to k tomu nejak hodi
nj, jenze prave jak je to ,,mizerne'' nahrany, tak mi to sice sestava odseparuje, nicmene nejak se to k tomu nehodi nebo jak to rict, uvidim (asi zitra), jak se to bude chovat s mothershipem...
mno pro me je olomouc zoufale daleko, obvykle nejezdim ani do centra a tak nejak nastesti jsem v lokalite, kde jsem schopen provozovat veskere sve zajmy (tenis, kolo, squash, foceni, hifi, koncerty, zkousky, behani, party) bez nutnosti se nekam moc presunovat. No ale kdybych mel cestu, dam vedet, uz zacinam pomalu schanet kde nejak optimalne za lacino poridit McIntosh MT10, pak uz bych mohl jen zacit sbirat desky, abych si privodil ve svych temer 21 letech noveho a opet financne narocneho konicka, nastesti hifi porizoval tata s tim, ze vicemene jsem komponenty po konzultacich s profiky, navstevach ruznych lidi, studii a nastudovani kopcu materialu, doporucil, nebo navrhl k poslechu. Vsecko je nakoupeno pres zahranicni aukce, takze ma clovek jistotu, ze zaplatil jen o cca 300Kc vic, nez ten za nim v maximalnim pripade, cili ta vec ma objektivni prodejni hodnotu na podobnem bode a pripadne se na ni neuleti ranec. To jsem sice odbocil, ale to mam ve zvyku...
Tak už jsem také šťastný majitel těchto cover verzí.Dle mého názoru hodně povedené a zvukově velmi dobré.Musím pořídit i ten nový výběr.Na audio3.cz za 476 kč.Zvuk LZ bohužel na řadovkách nic moc-za to muzika .Ale to už bylo x-krát probráno.