Čirou náhodou jsem kápl na sólový počin tohoto chlapíka z Fleetwood Mac z roku 2006 a velice příjemně mne to překvapilo.
Příjemné, svěží písničky propracované do nejmenšího detailu.Skvěle náhráno, zvukově opravdu famózní.Lahůdka.
Jenom nevím, jak sem dostat obrázek, takže ho najdete na Bontonland.
Lindsey Buckingham - under the skin
Re: Lindsey Buckingham - under the skin

Skvělé album!

Chlapi díky za objevení dalšího neznáma.O tom chlapovi jsem jakživ neslyšel.Deska je vynikající,našel jsem ji na na myspace, je tam i pár jeho titulů,i novinka 2008,ale tahle asi bude nejsilnější.Zvukově to může být vynikající.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj ,díky za tip FLEETWOOD MAC je moje krevní skupina vúbec jsem nevěděl že LINDSEY BUCKINGHAM vydal s'olovky,fakt dobrý už to CD mám a jsem fakt spokojenej,ještě jednou díky ahoj LUBOŠ
Nejen že je to skvělé album
, ale je nahrané tak, jak si představuji svoji krevní skupinu hudby, procítěné, opravdové, propracované do sebemenšího detailu a jeho hlas ? Jeho chrapot ve skladbě
A musel jsem se podívat dvakrát, že skutečně je ze skupiny Fleetwood Mac, kterou v audiotéce mám, ale nemusím...
Dávám 5 prstíků z pěti !

PS: Ještě čekám na jeho CD s názvem

je snad nezastupitelný a přesto věrný, plný nuancí a citu. Tak to umí málokdo... Navíc nešetří basovou linkou kterou mám rád a o využití dnešní nahrávací techniky nelze pochybovat - to co předvádí ve skladběNot Too Late
by mělo být uvedeno zlatým písmem do manuálu nahrávání, z leva, z prava, uprostřed, ale vše s citem, nepřehnané.Show You How
A musel jsem se podívat dvakrát, že skutečně je ze skupiny Fleetwood Mac, kterou v audiotéce mám, ale nemusím...
Dávám 5 prstíků z pěti !

PS: Ještě čekám na jeho CD s názvem
, které nahrál se Steviem Nickem, uvidím jak vyzrál (doufám, že jako víno dobrého ročníku).Buckingham Nicks (1973)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj ALESKO plně s tebou souhlasím také dávám 5 prstíkú za album -under the skin,ale píšeš že čekáš na album Lindsey Buckingham & Stevie Nicks -1973- Buckingham Nicks .musím tě opravit ale STEVIE NICKS není zpěvák nýbrž zpěvačka kapely FLEETWOOD MAC,to album mám a je to nádhera jelikož miluju hlas STEVIE NICKS tak já tomu albumu dávám 5 prstíkú.ahoj LUBOŠ