Michael Jackson - THRILLER
Michael Jackson - THRILLER
Nu což, trošku jsem ulít´.
Jacksonův Thriller
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Beat It
Čistá práce
... ať si říká, kdo chce co chce.
Jacksonův Thriller
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Beat It
Čistá práce
Re: Michael Jackson - THRILLER
koukám, že doma vládne pohoda, protože
tak Thriller je vážnězero píše:ať si říká, kdo chce co chce.
a ne že ne.zero píše:Čistá práce
ano, pan Černý je dnes česká výtvarná superhvězda, nicméně můj šálek kávy to není...
ale Jacksonovy obaly jsou opravdu naprosto šílené, takže se nedivím, že ho přitahujou.
třeba Dangerous:
mimochodem - nahráno v Q-soundu.
ale Jacksonovy obaly jsou opravdu naprosto šílené, takže se nedivím, že ho přitahujou.
třeba Dangerous:
mimochodem - nahráno v Q-soundu.
Jo Thriller, taky jsem ho pořídil a musím říct, že to má něco do sebe. A Beat It je asi moje nejoblíbenější. Ještě před pár lety bych si ťukal na čelo, kdyby mi někdo řekl že budu poslouchat Jacksonazero píše:Nu což, trošku jsem ulít´.
Jacksonův Thriller
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Beat It
Čistá práce
Ale k základnímu hudebnímu vzdělání Thriller rozhodně patří
Trochu oživíme vlákno...dneska nový přírůstek do kolekce a to DVD Michael Jackson Number Ones, 15 clipů cca 91 min, nechybí železné pozice jako Beat it, Dirty Diana, Smooth criminal či Thriller...ano Eddie van Halen je tam občas vidět. No, synci, děvuchi...za padesát dvě koruny z trafiky nekupte to...
mám thriller na sacd. jedno z nejhůře nahraných sacd, které mám.
nebýt to právě thriller, tak už šlo někomu darem.
ale muzika je to úžasná! bd this is it je základním kamenem každé sbírky pro DK!!
nebýt to právě thriller, tak už šlo někomu darem.
ale muzika je to úžasná! bd this is it je základním kamenem každé sbírky pro DK!!
Moje top skladba je Dirty Diana z následující desky "Bad". V klipu hraje na kytaru dvorní kytarista Billiho Idola - Steve Stevens. Jackson by si k tomu zajisté nepřizval nějakého amatéra a v mém žebříčku nejlepších kytaristů patří do první desítky. Thriller jako komplet mám radši. Skladba Billy Jean je skvost a úžasně jí naspíval Chris Cornell z Audioslave na neoficiální desce Unplugged in Sweden.
Aha...ten mimozemský tvor s kytarou v písní Dirty Diana to je Steve Stevens ? Dík, zas jsem se něco dověděl. Ale on slaví až 5.května... to jenom na okraj.
lachim: Já teda originální SACD nemám. Mám SACD iso RM z roku 1999 a ta deska zní více než dobře. DR velmi solidních 13, celkově je zvuk na velmi solidní úrovni.
lachim
Michael Jackson sice není můj šálek kávy, poslouchá to syn, ale právě to SACD Thriller od EPIC vlastním již řadu let, právě pro špičkovou zvukovou kvalitu si jej ponechávám. Je tam excelentní dynamika, prostor a lokalizace, na svou dobu velice dobře zaznamenáno. Je tam DR 18. Co Ti tam vadí, když zřejmě hudební obsah Ti vyhovuje. Mimochodem ten zmiňovaný BD "this is it" taky mám a zvukově je to výrazně horší než to SACD od EPICu - pochopitelně hodnocen zvuk ve dvoukanálu.
Michael Jackson sice není můj šálek kávy, poslouchá to syn, ale právě to SACD Thriller od EPIC vlastním již řadu let, právě pro špičkovou zvukovou kvalitu si jej ponechávám. Je tam excelentní dynamika, prostor a lokalizace, na svou dobu velice dobře zaznamenáno. Je tam DR 18. Co Ti tam vadí, když zřejmě hudební obsah Ti vyhovuje. Mimochodem ten zmiňovaný BD "this is it" taky mám a zvukově je to výrazně horší než to SACD od EPICu - pochopitelně hodnocen zvuk ve dvoukanálu.