Něco pro ladiče a testery hifi. Velmi doporučuji (jen original) , tak toto CD dokonale provětrá vaše hifi až na kritické hodnoty. Pozor na šestou a dvanáctou skladbu mohli byste přijít o reproduktory. Jinde dokonce sám varuje při kvalitním výškáči na poškození sluchu.
Slýchával jsem mockrát ještě na svém top modelu dvojčete od Panasonicu. Asi to nebylo kvalitní, anžto něco pořád ještě slyším. Když to tady vidím, tak to budu muset někde vyhrabat a zase si to někdy pustit. Od Oldfielda je to asi mé nejoblíbenější, vlastně ho jinak moc neposlouchám. A hodně zajímavý je i příběh a už vůbec jeho tvůrce. Modří už vědí.
Jo, taky jsem tu knížku četl... ale že by mi to lámalo repráky, to ani ne, celkem normál, ale nepouštím to moc nahlas. Nicméně jedna z mých oblíbených desek.
Hm tak to je zajímavé, nevím nemohu porovnat, jinak dám dokonce direct a na 55% výkonu zažívám zvuk jako na koncertě . Wotany napájím v podstatě 2x320W bi-wire stříbro 4 mm. Asi to hraje na jinných hifi jinak, ale je to silné CD až moc.
Dobrá deska. Moc ji sice neposlouchám, neb mám oblíbenější, ale jako tip na dnešní večer to beru. Asi ji vyndám a po delší době si ji pustím. Já radši Amarok Tubular bells (I + II).
Dobrá deska. Moc ji sice neposlouchám, neb mám oblíbenější, ale jako tip na dnešní večer to beru. Asi ji vyndám a po delší době si ji pustím. Já radši Amarok a Tubular bells (I + II).
No asi máš špatný profil, já mám doma v profilu 4x160W. Ono bylo vždy více výrobních souběhů a typů. Můžeš klidně spát já nelžu a už vůbec nemám žádný důvod.
Zdeny píše:Dobrá deska. Moc ji sice neposlouchám, neb mám oblíbenější, ale jako tip na dnešní večer to beru. Asi ji vyndám a po delší době si ji pustím. Já radši Amarok Tubular bells (I + II).
Mám velmi rád hlavně Tabular bells II, nevyšlo letos III ?
Popravdě novinky moc nesledují, letos jsem koupil na CD jen Gary Moore- Bad For You Bay a po shlédnutí filmu Falco vše co bylo na Curepinku. Jinak jen doplňuji hlavně vinyl, třeba včera mi došly Jorney - Look Into
-jen pro spestření:
The Songs of Distant Earth je šestnácté studiové album britského multiinstrumentalisty Mika Oldfielda. Bylo vydáno na podzim 1994 (viz 1994 v hudbě) a v britském žebříčku prodejnosti hudebních alb se dostalo nejlépe na 24. příčku.
Album The Songs of Distant Earth je inspirováno sci-fi románem Arthura C. Clarka Zpěv vzdálené Země z roku 1986. Oldfield, který je velkým fanouškem sci-fi, nahrál de facto soundtrack ke knize, neboť děje na albu i v románu jsou shodné. Album je zcela instrumentální a evokuje atmosféru sci-fi. Pro nahrání The Songs of Distant Earth použil Oldfield (na rozdíl od několika předešlých alb) ve velkém množství syntezátory a počítačové smyčky.
V úvodní skladbě „In the Beginning“ je použit zvukový záznam z lodi Apollo 8, ve kterém astronaut William Anders předčítá na Vánoce 1968 při oběhu lodi kolem Měsíce Genesis – 1. knihu Mojžíšovu.
Krátce po vydání alba na CD a LP byla uvedena na trh nová verze na CD s odlišným přebalem. Ta obsahuje navíc datovou stopu s interaktivní aplikací a několika videosekvencemi.