Milan Hlavsa
Milan Hlavsa
Teď večer pouštím Mejlu na 2cd Než je dnes člověku 50- poslední dekáda.

Re: Milan Hlavsa
Mejlova životní cesta mne překvapila v letech, kdy se spojil s bratry Vozáryovými z Oceánu a vytvořil Fiction. Muzika Fiction mne dost zasáhla a dodnes ji rád poslouchám
. Mají tři alba: eponymní jedničku, Noc a den a Velvet Underground Tribut. Ty první dvě bych řekl jsou poměrně originálním "bafnutím" do stojatějších vod českého popu (toho dobrého,co u nás není
) Ve stejném byť temnějším duchu Hlavsa valí na svém albu šílenství. To mně taky baví celkem dost, hlavně samozřejmě Skořápky...škoda ho chlapce... 
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Na Hlavsu vzpomínám jen v dobrém,skvělý skromný muzikant,škoda ho moc a moc.
Docela zajímavě se taky Mejla zjevil v českém filmu Kanárek... 
http://www.fdb.cz/lidi/19386-milan-mejl ... tyPhoto.To drfish, tak letos na Lábusovkách v Podbořanech.Dám vědět co bude hrát.
Uf,už mám program-Sobota 30. března, Dobroměřice u Loun – 49. LÁBUS BIRTHDAY
Přesně 20 let od prvního „ročníku“ v roce 1993 se na prkna vrátí stejní pachatelé, jako tehdy:
HALLY BELLY, ECHT!, DO ŘADY! (unplugged), PLUS NAŠI (jen pro ten jeden večer), UMĚLÁ HMOTA a jako speciální host zahrají FICTION.
Přesně 20 let od prvního „ročníku“ v roce 1993 se na prkna vrátí stejní pachatelé, jako tehdy:
HALLY BELLY, ECHT!, DO ŘADY! (unplugged), PLUS NAŠI (jen pro ten jeden večer), UMĚLÁ HMOTA a jako speciální host zahrají FICTION.
Podbořany omylem ... 
No Echti jsou mí oblíbení a Fiction samozřejmě kdykoli. Tak snad mi to vyjde.