Moji starou
Moji starou
Od rána mele a mele.Pošťačka přinesla zase nový desky a mele a mele.Minulý týden to bylo okolo 6tis.No a je před dovolenou a mele a mele...
Jinak teď poslouchám Už jsme doma LP Pohádky ,super muzika

Re: Moji starou
Zavinil jsi si to sám, špatnou organizací práce, ty LP měly přijít až po dovolené. A vynadej pošťačce, že zásilku určenou tobě ti měla doručit osobně, a to tajně. 

Ano, takový zásilky jedině do práce, a pak potajnu propášovávat domů. Chybami se člověk učí 

No už vidim pošťačku jak mě hledá v lese
Takže je to taková partyzánská válka neboli vnitřní odboj 

Tyhlety problémy je potřeba řešit z gruntu. Čili zbavit se v první řadě manželky, a je klid. 

To nedělej, nová by mohla být ještě horší, snad jedině kdyby byla němá.Steve píše:Tyhlety problémy je potřeba řešit z gruntu. Čili zbavit se v první řadě manželky, a je klid.

S tím se člověk prostě musí smířit: Se starou se žít nedá, bez ní ale také ne.

To raději, ať tě pošťačka hledá v lese ! Ale opatrně, aby si drahá polovička nemyslela něco nepatřičnýho, to bys' potom vzpomínal jak to bylo krásné, když jen mlela, mlela a mlela...

Kazda zenska se k tomuto musi vychovat. Musis ji uvezt nejake jine priklady co chlapi delaji (treba chlast apod..) a ze vlastne tohle je uplne v poradku jelikoz jde o tvoji zabavu a konicka bez ktereho to nejde... 

jj začni pořádně chlastat a a chodit za děvkama, dělej to tak měsíc, pak se k ní vrať s pugétem růží, že se polepšíš ... chvilku sekej dobrotu a manželka ti začne posléze ty LP kupovat sama
Řeči (příklady) o tom, že druzí mají horší koně nestačí 

Doporučuju Plzákovu metodu vysoké laťky. Neexistuje baba, která by ji prokoukla :-)
Příklad. Chci kupovat muziku bratru za 2k měsíčně. Nasadím vysoko laťku, koupím za 5k. V rámci domácí výměny názorů a "pod tíhou argumentů" slevím na 2k. Jsem za dobráka,slabocha, loutku, cokoliv, co si baba myslí, ale hlavně tam, kde jsem chtěl od začátku být...
Příklad. Chci kupovat muziku bratru za 2k měsíčně. Nasadím vysoko laťku, koupím za 5k. V rámci domácí výměny názorů a "pod tíhou argumentů" slevím na 2k. Jsem za dobráka,slabocha, loutku, cokoliv, co si baba myslí, ale hlavně tam, kde jsem chtěl od začátku být...
Poslouchám svoji manželku již asi 15-tým rokem. A máme stále pohodový a veselý vztah. Problémy s nákupem software nikdy nebyly. Taky jsem ji radši nikdy neříkal kolik co stojí. Nyní je zde ale problém, protože je účetní a vede mě účetnictví. Takže vidí vše. Ovšem řeším to nějakými občasnými nákupy pouze pro ni. Nyní ji každý týden koupím jedno album její oblíbené skupiny v japan mini LP provedení. Kupodivu to nikdo nechce.
Objednám si k tomu svých 6-7 kousků do max výše pro nulové CLO + DPH a je všechno v klidu.

jj začni pořádně chlastat a a chodit za děvkama, dělej to tak měsíc, pak se k ní vrať s pugétem růží, že se polepšíš ... chvilku sekej dobrotu a manželka ti začne posléze ty LP kupovat samaŘeči (příklady) o tom, že druzí mají horší koně nestačí

Já už mám naučeného pošťáka tak,že i když mi jde balík adresně domů,přijede k nám do práce se zeptat,jestli to má vyložit radši tam 

kluci, jde vidět, že jste zkušení...i pošťák může být chápavým přítelem
to té mojí polovičce je úplně jedno, co si kupuji...všechno chodí domů, na nic se neptá kolik to stálo...taky to nechápu, ale mám prostě takové štěstí.....

to té mojí polovičce je úplně jedno, co si kupuji...všechno chodí domů, na nic se neptá kolik to stálo...taky to nechápu, ale mám prostě takové štěstí.....

No ,ale na koho na starou nebo pošťáka?Aby ti jednou neřekla -hádej kdo dnes přijde na večeři?!

na starou i na pošťáka....