Nik Bärtsch's Ronin
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Nik Bärtsch's Ronin
Právě mi hraje jejich poslední deska "Holon" z roku 2008. Tuto jazzovou formaci jsem poprvé uslyšel u Riga v High end studiu Pánský Dvůr (díky Rigo ) a musím říct, že je to vynikající deska vydaná u ECM, kterou jsem si musel hned objednat. CD bylo rozprodáno, takže čekání na další várku bylo nekonečné. Dávám z pěti (zvuk vynikající "ECM").
Sestava:
Nik Bärtsch-piano
Sha-bass clarinets, alto saxophone
Björn Meyer-bass
Kaspar Rast-drums
Andi Pupato-percussion
Sestava:
Nik Bärtsch-piano
Sha-bass clarinets, alto saxophone
Björn Meyer-bass
Kaspar Rast-drums
Andi Pupato-percussion
Re: Nik Bärtsch's Ronin
I tady s tebou, bratře, souhlasím.
Také jsem to doma poslouchal a velmi se mi to líbí.
Které CD se ti líbilo víc, toto nebo to před tím?
Mimochodem, podle mě, také vynikající...
Také jsem to doma poslouchal a velmi se mi to líbí.
Které CD se ti líbilo víc, toto nebo to před tím?
Mimochodem, podle mě, také vynikající...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Já ňouma jsem si objednal pouze to poslední (teď toho lituju ), takže to nemohu porovnat. Je to porovnání na Tobě, jsem zvědav jak to vyhodnotíš.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Pridam se k smecce Roninuu.Tak jak ML a Peer i ja to zaslechl pri navsteve Panskeho dvora a hned jsem si je obe zakoupil.Dorazily uz pred silvestrem a tak nebylo moc casu si je vice zazit ale obje desky maji uzasnou atmosferu.Ovsem abych o tom mohl rici vice musim to vice naposlouchat.Muzika severskych skupin je zadumciva presne jako jejich pocasi.
Ty Zappo, poslal jsem ti dnes SZ, ještě jsi ji nečetl...
Tak se panove ted trochu stydim, ale ja to neznam
Da se to k necemu prirovnat? Nejake kousky od ECM mam.
Da se to k necemu prirovnat? Nejake kousky od ECM mam.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
I já se připojuji k zástupu obdivovatelů, až nyní, nechtěl jsem dělat ukvapené závěry po prvním poslechu. Dnes už mohu říct, že tato třetí deska se mi zdá opravdu nejlepší z jeho tvorby. Pavle děkuji i já.
Tady je odkaz na stránky Nik Bärsch, jsou tam i ukázky z youtube atd.: http://www.nikbaertsch.com/ronin/
Nik Bärtsch's Ronin - Llyría (2010 ECM).
Tady je odkaz na stránky Nik Bärsch, jsou tam i ukázky z youtube atd.: http://www.nikbaertsch.com/ronin/
Nik Bärtsch's Ronin - Llyría (2010 ECM).
Mark Levinson
díky za ten odkaz na YouTube. opravdu velmi zajimave.
p.s. jestli jsem to dobře pochopil, tak oni hrajou na klavír nejen přes klávesy ale i přímo na struny. každopádně ve 2:00 té první ukázky jsem se pěkně vyděsil a střeva taky. jde to teda hóóódně dolů. z toho youtube to moc nepoznám. co to je???
díky za ten odkaz na YouTube. opravdu velmi zajimave.
p.s. jestli jsem to dobře pochopil, tak oni hrajou na klavír nejen přes klávesy ale i přímo na struny. každopádně ve 2:00 té první ukázky jsem se pěkně vyděsil a střeva taky. jde to teda hóóódně dolů. z toho youtube to moc nepoznám. co to je???
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Dadafte,
máš pravdu, hudba je to plná zvratů, kvalita nahrávky garantovaná ECM, takže je potřeba si to pustit na aparátu. Opravdu z Youtube to není nic moc. Pokud budeš chtít zaslat vzorky
máš pravdu, hudba je to plná zvratů, kvalita nahrávky garantovaná ECM, takže je potřeba si to pustit na aparátu. Opravdu z Youtube to není nic moc. Pokud budeš chtít zaslat vzorky
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Dadafte,
stáhnul jsi si to? Jak to hraje v bednách? To je jiné kafe než z PC, ne?
stáhnul jsi si to? Jak to hraje v bednách? To je jiné kafe než z PC, ne?