Ondrej Pivec Organic Quartet - Never Enough

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Hopp
Kontaktovat uživatele:

Ondrej Pivec Organic Quartet - Never Enough

Příspěvek od Hopp »

Stvorica ceskych mladikov ( hammond organ, gitara, saxafon, bicie ), hrajuca vitalny moderny jazz, ktory dokaze rozprudit krv v zilach a zlepsit naladu.

Blizsie info:
http://www.ondrejpivec.com/index.php?show=cd&sel=1

Obrázek

vintage
Kontaktovat uživatele:

Re: Ondrej Pivec Organic Quartet - Never Enough

Příspěvek od vintage »

Mám doma taky jejich CD a musim říct, že me to prijemne prekvapilo. CD jsem dostal zdarma jako promo, a dlouho mi lezelo doma než jsem si ho pustil, mel jsem strach co na me z repraku vyleze... :-) a ouva, prijemne prekvapeni: nadupany, energicky jazz s nápadam. Žádná synteťárna hraná na samohrajku zn. yamaha kde se řeší jen muzikantska virtuozita. Kluci si pohrali se zvukem a volbou nástrojů. Kvalita nahrávky je na česky poměry více než dobrá, hlavně bicí jsou nasnímány perfektně, dechy, hammondy a zpev zní velice prirozene. Má to super prostor, podle mých zkusenosti je to nahráno naživo v dobre akusticky vyresenym studiu. Doporucuju poslechnout. *bravo*

palipol
Kontaktovat uživatele:

Re: Ondrej Pivec Organic Quartet - Never Enough

Příspěvek od palipol »

Dielko je nahrané priamočiaro - aj čo sa týka hráčskeho umenia aj zvuku - nič z toho netrčí, skladby zaujmú každá iným spôsobom, ich sled udržuje napätie, zvuk je hladký, pritom naturálny (vrátane brumu aparatúry), nepreumelkovaný. Dosť často to počúvam - Hammond je pre mňa čistá nostalgia - v tomto aranžmá sedí vynikajúco. *thumbs up*

Odpovědět