Ozric Tentacles - Erpland

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Ozric Tentacles - Erpland

Příspěvek od Mark Levinson »

Dneska jsem trochu tápal co si pustit a po dlouhé době jsem si pustil tento prog rock.
Ozric tentacles, deska Erpland je z roku 2003. Je to skvělá hudba, Zappadaddy asi dobře zná. Mám to v digipacku vydané v Anglii u Snapper music label a hraje to velmi dobře, což u této hudby nebývá samozřejmostí.
Obrázek

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Ozric Tentacles - Erpland

Příspěvek od Pavel Diok »

Ozric Tentacles patří mezi mé favority, však víš Viktore i já tě s nimi seznamoval a musel jsem si tuto desku pořídit i na vinylu a vyšla jako 180 gr 2LP. Kromě ní jsem si na LP pořídil i Jurassic Shift, který je taky skvělý.
Hifi Studio Panský dvůr

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Pavle,
ano je to tip od Tebe, díky za něj. Jurassic shift znám, ale na CD jej nemám. Mám ještě The hiden step a to je taky dobrá deska, kterou si rád pouštím.
Ještě omluva za chybu v prvním příspěvku, Erpland vyšla nově v roce 2003, ale deska je z roku 1990.

Obrázek

Robinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robinson »

Tak ke mně se dostal ERPLAND přes Viktora( takže,díky ,díky Vám oběma) a hned se mi to líbilo . Tenhle směr muziky jsem před tím neznal ,taky ten název kapely mě trošku odrazoval,ale po prvním poslechu jsem si říkal ,že by se to mohlo jmenovat jak chce. Potom jsem se pídil po dalších věcech a ML mi donesl HIDDEN STEP. Dneska už znám všechny nejlepší věci podle ALLMUSIC ,ale pořád u mě vede ERPLAND a JURASSIC. *2thumbsup*

Odpovědět