To musel být super zážitek!PMA píše:Byl jsem na jejím koncertě v Lucerně v r. 2002
http://www.patriciabarber.com/roadnews/index14.html
I já jsem v Mnichově zakoupil tuto její desku. Vybral jsem si ji i proto, jak popisuješ. Navíc jsem chtěl verzi v SACD. Bohužel jsem se k jejímu poslechu ještě nedostal. Tento týden to napravím.Mark Levinson píše:Dneska mi hraje Patricia Barber-Companion od MFSL, kterou jsem si koupil v Mnichově. Patricii mám rád, ale tahle deska mne nějak míjela (spíš jsem měl pocit, že jí nemusím mít, když mám všechny řadovky), ale Zappadaddy mně jí pouštěl u něho doma na nových Tannoy a zjistil jsem, že tam jsou jen dvě skladby z řadovek a ještě zahrané tak, že vůbec nejsou poznat. Zbytek jsou skladby, které nejsou na jiných deskách. Kvalitní zvuk MFSL, prostě paráda.
Jen ty ceny se mi zdály letos nějak vysoké, 35,-€ je dost i když je to MFSL! Dá se sehnat levněji.Filip Kolinsky píše:I já jsem v Mnichově zakoupil tuto její desku. Vybral jsem si ji i proto, jak popisuješ. Navíc jsem chtěl verzi v SACD. Bohužel jsem se k jejímu poslechu ještě nedostal. Tento týden to napravím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů