Letošní album prvotřídního krotilele rockové kytary, člena G3, známého i z působení v kapelách Mr. Big a Racer X, které jsem, přiznám se, nikdy blíž nesledoval, vyjma povědomí o v médiích provařených, snad až převařených hitech prvně zmíněného seskupení, které však nikdy nebylo šálkem mého destilátu. Jako milovník a obdivovatel rockové kytary jsem si však jeho sólové instrumentální album nemohl nechat ujít a musím říct, že mě skutečně velmi baví od začátku do konce. Ano, především baví v pravém slova smyslu, protože z něj čiší radost z hraní a z bytí, pokud toto mohu soudit. Není to album, kterého tíha Vám dosedne na záda, ale naopak se při jeho poslechu (snad jako já) přistihnete, že se často usmějete. Přijde mi celkově vyrovnanější a postupy mnohdy čitelnější, než další letošní placka jeho kolegy Joea - Profesor Satchafunkilus...
Nosorožec se valí, kravský zvon zvoní... a já mám chuť vykřiknout: "More cowbell!"
Pro ty, kdo neznají tuto kultovní scénku, tumáte! Povšimněte si, prosím, dokonalé práce muže s kravským zvonem.
http://www.funnyhub.com/videos/pages/sn ... wbell.html