PINK FLOYD CBS MASTERSOUND "WISH YOU WERE HERE"
PINK FLOYD CBS MASTERSOUND "WISH YOU WERE HERE"
PINK FLOYD CBS MASTERSOUND "WISH YOU WERE HERE". Kvalitou zvuku jednoznačný top. Určitě doporučuji.

Re: PINK FLOYD CBS MASTERSOUND "WISH YOU WERE HERE"
Zvuk -masaker, cena tiež. Ale je to Cd, ktorému absolútne nič nechýba. Je radosť ho vlastniť aj napriek jeho cene.
Ja som ho mal, predal za 40 EUR. Podľa mňa bolo veľmi špatne remasterované. Vytiahnutý mäkký bas.
Celkovo nahrávka skôr rušila. Porovnával som ho s Eu rem. vydaním aj Jpn(TOCP-65560) a jednoznačne
tá posledná verzia bola najlepšia.
Celkovo nahrávka skôr rušila. Porovnával som ho s Eu rem. vydaním aj Jpn(TOCP-65560) a jednoznačne
tá posledná verzia bola najlepšia.
Bohužel naprosto nesouhlasím s takovým tvrzením. A i přesně tuším proč lze dojít k takovým závěrům. Ale je to tvůj názor. Neberu ti ho.
A mimochodem prodávat to za 40 EUR byl nejlepší krok co jsi mohl udělat. Škoda že jsem na takového prodejce nenarazil i já. Nemáš tam ještě nějaké podobné věci za 40 EUR?
A mimochodem prodávat to za 40 EUR byl nejlepší krok co jsi mohl udělat. Škoda že jsem na takového prodejce nenarazil i já. Nemáš tam ještě nějaké podobné věci za 40 EUR?
jaro: Za 40eur by som ho kúpil hneď - aj keď 1 už vlastním
Mne sa ten zvuk veľmi páči. Je to presne podľa môjho gusta. Ale je to samozrejme vec názoru. Porovnával som ho aj so spomínaným japončíkom a výsledok jasný v prospech mastersound. Podľa mňa japan versia -agresívnejšie výšky a horší priestor.
Dnes ráno skončila na eBay-i aukcia tohoto CD. Konečná cena 36,88 USD +5 USD poštovné. Viac než priaznivé
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0302904666
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0302904666
Pouze do USA. Kdyby to posílal i ven, tak dostane daleko víc.
Má síce uvedené len do USA, ale písal som mu a poslal by to aj na Slovensko za shipping 5 USD.pasul píše:Pouze do USA. Kdyby to posílal i ven, tak dostane daleko víc.
"Hello, Yes, I can ship to Slovakia. Shipping is $5.00 for Airmail. I will be sure to pack it well. Thank you! - Damian"
Ale je to výnimka, ktorá sa nestáva každý deň.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Když si pozorně přečtete jeho inzerát tak jde o cd které má problémy,lehce poškrábané a pravděpodobně s nějakou povrchovou úpravou-opravou,papírová krabička je též dost opotřebovaná.Ale je plně funkční,přesto sběratelé od toho jdou pryč a raději si přidají.
Ano, obal je poškodený a Cd mierne poškrabané bez vplyvu na výsledný zvuk. Ako zberateľská vec nevhodné, ale posluchový účel pre splní.