Queen - ‘A Night at the Opera’

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Queen - ‘A Night at the Opera’

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Přiznám, že od Queen moc toho doma "zatím" nemám. CD - ´The Game´, ´Made In Heavem´ a ´Gretatest Hist 2´. DVD Greatest Hits Video 1+2 a od minulého týdne LP ´A Night at the Opera´ a od včerejšího večera mám ještě vzorek DVD-Audio ´A Night at the Opera´ a ´The Game´. Pustil jsem si z "opery" jen první tři songy a musím říct, přesněji napsat, PARÁDA! Teším se na víkend, protože tento počin Queenů se musí poslouchat naplno, vžyť ta deska má v sobě neskutečné množství energie! Už se těším položit vedle sebe DVD-Audio v PCM 96/24 a LP.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: Queen - ‘A Night at the Opera’

Příspěvek od Peer »

Na Noci v opeře jsem vyrostl. LP jsem sháněl, leč marně.
Kde jsi ho pořídil ty?

Bunik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bunik »

Minulý týden jsem si domů přinesl z Ostravy fungl nové LP vydané ku 30tému výročí tohoto alba. Nádherný 200g vinyl. *thumbs up*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Obrázek

Také jsem si sehnal 30th Anniversary.
Paráda.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Nejradsi mam Sheer Heart Attack,Noc a Den v opere.Dvojka taky nebyla spatna.Noc v opere byla prvni deska kterou jsem kdy vubec slysel,bylo to v 76 roce spolu s BS/Sabotage.Poustel jsem to tenkrat na radiu kde byl gramec vestaven nahore.Hifarna jako blazen a stejne jsem z toho byl hotovej.Do te doby jsem poslouchal :) Sweety,Slade,Glitra a tak

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Já jsem na Queen taky vyrostl a mám to štěstí, že mám všechny jejich studiová alba, kromě The Game, to mám pouze na CD. Nejraději mám asi Sheer Heart Attack, cítím tam obrovskou energii, emoce, lehkost a radost ze hraní. Pro zajímavost ještě musím zmínit, že nedávno jsem si půjčil remasterovanou verzi CD A Night At the Opera, abych si porovnal kvalitu zvuku CD a LP. LP jsem přehrával na svém gramofonu AU/RA G6N a můj subjektivní vjem je takový, že zvuk z LP je prostě lepší, řekl bych reálnější, nástroje mají objem, činely znějí jako činely, struny kytar jsou doslova fyzicky cítit, klavír je klavír. Z CD mi nástroje zní často jenom jaksi "jako", zvuk je sice možná čistší, ale taky umělejší. Poslouchat např. LP Sheer Heart Attack, A Night At The Opera, Jazz nebo Flash Gordon je na kvalitní aparatuře skutečná lahůdka, zvuk to má skutečně parádní a ani nemůžu uvěřit, že jsou tyto desky nahrány více jak před 30 lety. Takže přeji příjemný poslech.

boxer

Příspěvek od boxer »

Admin

Myslím ,že by se tento thread mohl spojit s tím mým,aby to bylo u sebe.Pokud souhlas,tak toto smázni po "přestěhování".
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=20&t=844

Odpovědět