Zkoušel jsem i porovnat Permanents Waves s MFSL. Neřekl bych, že tam je nějaký rozdíl. A když, tak zcela minimální. Přijde mi co nevidět ještě Moving Pictures MFSL(

Zacina sa to komplikovat...pasul píše:Přijel bych. Domluvíme se a přijedem se Sunesem. On je pro každou špatnost.
Chtělo by to ale pořádný phono preamp.
Slyšel jsem toho již tolik, že mě nemůže nic překvapit. Ovšem kompletko Sony systém a ještě na B@W. No to si nemůžu nechat ujít. Mám otázku. Gramofon ti hraje lépe co? I když s tím Actidampem to tak ani nemusí být. Vemu sebou lampového Edgara TP305. Nebudeš ho chtít pustit pryč. Uvidíš.MB píše:Zacina sa to komplikovat...pasul píše:Přijel bych. Domluvíme se a přijedem se Sunesem. On je pro každou špatnost.
Chtělo by to ale pořádný phono preamp.Samozrejme s tym nemam problem, ked prezijete tu moju hnojacku....
Tak já se hlásím a ty tři poslední za 100/kus prosím pošli co nejdříve na adresu, kterou ti sdělím v SZforfans píše:Rush - moje jasná jednička , již od roku 1974.Mám i nějaké kousky v Japan-Mini LP ,ale
po delší odmlce jsem si koupil dost dobrý gramofon Transrotor ZET a při testování mohu všechny ujistit,
že žádné MSFL , SHM-CD,BLU - CD - na obyčejný vinyl z roku 1974 nemá.To vše můžete začít prodávat nebo
uschovat někde na půdě , nebo někomu darovat. Je to poloviční dojem proti Lp.Cinká to stejně, basuje
to stejně - ale ten prostor - ten na cd zkrátka není.Můžete remastrovat a remastrovat a zase remastrovat.
Kupovat pozlacené cd Msfl a jiné SHCD atd atd -ale je to vše na jedno brdo.Jediný konkurent cd - je SACD-
ale kolik titulů vyšlo ?? Celý sacd povyk zanikl.A navíc- kdo dá za cd disk sacd - 800 a více korun, když na
ebay.de koupíte Lp od všeho ve stavu NEAR MINT po 10-15 eurech za kus.
Píšu jen to, co mám naposlouchané.Pokud chcete od mně nějaké Japan Mini Lp koupit -mám ještě poslední tři.
Jinak to dám někde do bazaru- po stovce za kus.Je mi to ,líto, že to tak s cd dopadlo,ale je to tak.Bohužel.
Analog je analog.
Jura
Uživatelé prohlížející si toto fórum: FS a 1 host