Ked na nieco este narazim, kupim a dam vediet, ale pravda je ze do takychto kramov som ochotny chodit iba 1x za 2 tyzdne....Mark Levinson píše:Bohužel, v Ostravě jen rohlíky.
Sting - Nothing Like The Sun
Re: Sting - Nothing Like The Sun
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Co na tom Stingovi slyšíte, že Vás tak všechny zaujal?  

Pipís, ty chceš komplet jeho diskografii, ale kromě prvních tří desek nic na vynilu myslím nevyšlo! Jedničku a dvojku máš na LP, poslední dvě mohou potěšit majitele playerů SACD!

Pipís, ty chceš komplet jeho diskografii, ale kromě prvních tří desek nic na vynilu myslím nevyšlo! Jedničku a dvojku máš na LP, poslední dvě mohou potěšit majitele playerů SACD!

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To MB:
To budu moc rád. Bral bych i toho Hendrixe.
Díky

To budu moc rád. Bral bych i toho Hendrixe.
Díky
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
…Nothing Like The Sun – na tomto albu jsem se Stingem začínal. Znal jsem sice pár písní od Police, ale až tímto mě dostal úplně, a také shlédnutím Stingovo vystoupení na Live Aid v Londýně 13.7.85, kde společně s Marsalisem zahrál a zazpíval Roxanne, Driven To Tears, Massage in A Bottle a P. Collinsem Every Breath You Také. To mě dostalo totálně. Nothing Like poslouchám poměrně často, převážně ne celé. Většinou když něco zkouším a porovnávám, protože ho mám za jedno z mých referenčích. Je úžasně nahrané a při jeho poslechu si připadám, jako když poslouchám trojrozměrně, myslím tím poslech vinylu 2LP. Sting si vždy uměl vybrat skvělé muzikanty a je jedno o jaké album jde. Nevím přesný datum kdy jsem se  albem seznámil, myslím tak přelom roku 87/88. Podle mne ani jedna z písní nemá slabin, všechny mě dokážou oslovit. 
Rok po vydání vyšla mini deska Nada Como el Sol, která je ve španělštině a Frigile navíc v portugalštině.
Dnes mám Stinga komplet, kromě ..All This Time. Tento koncert z 11. září 2001 mám ale na DVD.

Rok po vydání vyšla mini deska Nada Como el Sol, která je ve španělštině a Frigile navíc v portugalštině.
Dnes mám Stinga komplet, kromě ..All This Time. Tento koncert z 11. září 2001 mám ale na DVD.