Tato deska je opravdu skvělá. Nakonec tam hráli skvělí hudebníci (Kenny Kirkland, Darryl Jones, Omar Hakim, Branford Marsalis).Mám Stinga celého,ale první 3 desky jsou dle mého výborné,pak už to šlo dost "z kopce.
Tracklist:
1-If You Love Somebody Set Them Free – 4:14
2-Love Is the Seventh Wave – 3:30
3-Russians" (Prokofiev, Sting) – 3:57
4-Children's Crusade – 5:00
5-Shadows in the Rain – 4:56
6-We Work the Black Seam – 5:40
7-Consider Me Gone – 4:21
8-The Dream of the Blue Turtles – 1:15
9-Moon over Bourbon Street – 3:59
10-Fortress Around Your Heart – 4:48
Úžasná skladba je Shadows in the Rain
Chraplavý hlas, fantastický drive, masakr. Netušil jsem, že tuto skladbu už dříve nahrál s The Police, nicméně když si obě pustíte hned po sobě, je to jak 100 a 1. Je dobře, že ji předělal. Nejsilnější skladba alba.
Takovou Consider Me Gone jsem kdysi měl na nějakém live koncertu, koupeném za 50Kč na burze v Moskvě, tam mi přišla lepší jak na albu.
Hlava: Uplný súhlas. Ano "Shadows In The Rain" je parádna skladba a 1. krát vyšla na albume "Zenyatta Mondata" od Police v roku 1980. Veľmi dobrá skladba je aj "Children´s Crusade" a najznámejšie veci s tohoto albumu sú asi "Love Is The Seventh Wave" a "Russians". Od Stinga sa mi páči ešte "All This Time" . Profesionálne odohratý koncert s vynikajúcou atmosférou.
Dobra deska - nicmene neojblibnejsi skladby mam na Nothing Like the Sun. Treba "Englishman in NY" , "History will teach us nothing", nebo predelana "Little Wing"