Tak jsem tady zas, manželka obsadila televizi začíná stár a bude řádit chachar Chodůr tak raději mizím. Jen tak šáhnu a mám v ruce Uriah a pouštím rockové bohy, kteří mne vždy dostanou.
Hraji na compu a signál vedu na vintage Grundig který napájí dvě pásma Philips, ale osazeny repro z Val. Meziříčí.
Nevím proč, ale Urijáše raději neposlouchat ,padá na mne vždy největší nostalgie a vzpomínky.
http://www.youtube.com/watch?v=rmwjnEnZ ... re=related
Hau monte
URIAH HEEP Sweet Freedom CD
Re: URIAH HEEP Sweet Freedom CD
já také...neposlouchat
Byl jsem na ně vždy alergický...já ty "narcisovské" vokály nemusím
Byl jsem na ně vždy alergický...já ty "narcisovské" vokály nemusím
Ahoj,
ale na alergii je alergen, RUSH je zas jiné kafé spíše k poslechu a poslední koncert na dvd je silný nářez. Jinak na světovou hymnu Lady In Black nikdy RUSH nedosáhnou.
http://www.youtube.com/watch?v=PZ2MGb5C ... re=related
ale na alergii je alergen, RUSH je zas jiné kafé spíše k poslechu a poslední koncert na dvd je silný nářez. Jinak na světovou hymnu Lady In Black nikdy RUSH nedosáhnou.
http://www.youtube.com/watch?v=PZ2MGb5C ... re=related
Vynikající album, hudba mého mládí a spolu s "Demons and wizards" moje nejoblíbenější. Nevím, proč sem zase motáte do diskuse RUSH Ti hrají přece něco úplně jiného a poznámka ke skladbě Lady in Black je taky zcela mimo mísu, to snad ani nemohlo být myšleno vážně. A když už tohleto srovnávání - při vší úctě k UH, Rush jsou přece jen trošku jiná liga. Koncert RUSH in Rio nebo novější Rush in Frankfurt jasně ukazuje, že tihleti tři hoši jsou opravdu extra třída.
Je těžké nemotat...ale já opravdu netušil, že UH je hudba k tanci (nebo táboráku )..a Rush k poslechuSteve píše:Vynikající album, hudba mého mládí a spolu s "Demons and wizards" moje nejoblíbenější. Nevím, proč sem zase motáte do diskuse RUSH Ti hrají přece něco úplně jiného a poznámka ke skladbě Lady in Black je taky zcela mimo mísu, to snad ani nemohlo být myšleno vážně. A když už tohleto srovnávání - při vší úctě k UH, Rush jsou přece jen trošku jiná liga. Koncert RUSH in Rio nebo novější Rush in Frankfurt jasně ukazuje, že tihleti tři hoši jsou opravdu extra třída.
Rozdíl mezi jinými skupinami a Rush je mimo jiné i v tom, že jsou stále bráni i po těch letech, jako vzor pro mnoho kapel a muzikantů a ostatní se jim snaží jen přiblížit nebo se inspirovat.
Stále mají co nabídnout a každý nový počin je očekáván v těchto kruzích se zvědavostí a napětím, co dalšího nabídnou...a jak to na pódiu zvládnou
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Mluvíte tu více o Rush než o hlavní kapele, alespon v tomto támatu,a tou jsou mí hrdinové Uriah Heep!!!Pokud se chcete bavit o Rush tak jinam,please!Ačkoliv mám Rush poměrně rád,UH jsou pro mne atraktivnější.jejich hudba není až tak přímočará a jednoduchá a hlavně má v sobě tu tajuplnou atmosféru ,kterou mám tak rád.Přistihnul jsem se pouštět UH častěji než Deep Purple nebo Led Zeppelin.Sweet Freedom,Return to fantasy a hlavně Salisbury si poštím nejčastěji.Ramones píše:Je těžké nemotat...ale já opravdu netušil, že UH je hudba k tanci (nebo táboráku )..a Rush k poslechuSteve píše:Vynikající album, hudba mého mládí a spolu s "Demons and wizards" moje nejoblíbenější. Nevím, proč sem zase motáte do diskuse RUSH Ti hrají přece něco úplně jiného a poznámka ke skladbě Lady in Black je taky zcela mimo mísu, to snad ani nemohlo být myšleno vážně. A když už tohleto srovnávání - při vší úctě k UH, Rush jsou přece jen trošku jiná liga. Koncert RUSH in Rio nebo novější Rush in Frankfurt jasně ukazuje, že tihleti tři hoši jsou opravdu extra třída.
Rozdíl mezi jinými skupinami a Rush je mimo jiné i v tom, že jsou stále bráni i po těch letech, jako vzor pro mnoho kapel a muzikantů a ostatní se jim snaží jen přiblížit nebo se inspirovat.
Stále mají co nabídnout a každý nový počin je očekáván v těchto kruzích se zvědavostí a napětím, co dalšího nabídnou...a jak to na pódiu zvládnou
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano. Rush je Rush a Uriah heep je Uriah heep, udržujte pořádek ve vláknech ikdyž pro mne by se mohlo psát o Rush ve všech vláknech .
Vrátím se k původnímu tématu-pro mě SWEET FREEDOM výborná věc.
-jejich v pořadí 6 album - silné melodie.Od začátku přes Dreamer,Steali´n až po konečnou Pilgrim (pro mě nejlepší z celého alba).
-na Démony to dle mého nemá,ale za mě
-jejich v pořadí 6 album - silné melodie.Od začátku přes Dreamer,Steali´n až po konečnou Pilgrim (pro mě nejlepší z celého alba).
-na Démony to dle mého nemá,ale za mě