Vaya Con Dios

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ruprecht
Příspěvky: 66
Registrován: 24 bře 2009 12:31
Kontaktovat uživatele:

Vaya Con Dios

Příspěvek od Ruprecht »

Vaya Con Dios
Vzhledem k tomu, že první nahrávku vydali tuším v ´84 a poslední 2004 tak je to starší kousek, který mnozí budou znát. Pokud ne tak doporučuji k poslechu všem, co krásný ženský hlas se špičkovou doprovodnou kapelou můžou. Je to líznuté latinou, world music, šansonem a mnohým dalším, to vše v moderním kabátě a naprosto úžasně předneseno. Nahrávka má skvělou atmosféru, je vidět, že kapelu hraní baví...Jo a jsou to belgičani.

Diskografie:
1988 Vaya Con Dios
1990 Night Owls
1992 Time Flies
1995 Roots and Wings
1995 Best Of Vaya Con Dios
1998 What's A Woman: The Blue Sides Of Vaya Con Dios Greatest hits album
2004 The Promise
2006 The Ultimate Collection

Doporučuji pro začátek Time Flies...
Obrázek
Pokud rádi klasičtější hudbu pak:
Obrázek
a za povšimnutí stojí i DVD z Ultimate Collection:
Obrázek

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host