Na tejto kapele som vyrasta a objavil som ju vďaka Ferovi Horovi (staršie ročníky iste vedia o kom hovorím) a jeho reláciám na rádiu Devín. Nejakým zázračným spôsobom dokázal v tej dobe poslať do éteru hudbu kapiel, ktoré boli v tom čase pre "systém" neakceptovateľné.
VH1 - TOP10
VH1 - TOP10
Práve som dopozeral a dopočúval na tomto, pre mňa najlepšom, hudobnom kanáli TOP10 AC blesk DC
Nikdy som nepochopil ako to ten chlapík v kraťasoch so školskou taškou Angus Young robí. Vydržať celý koncert to nasadenie cholerického narkomana a ešte aj podať skvelý výkon na gitare...
Na tejto kapele som vyrasta a objavil som ju vďaka Ferovi Horovi (staršie ročníky iste vedia o kom hovorím) a jeho reláciám na rádiu Devín. Nejakým zázračným spôsobom dokázal v tej dobe poslať do éteru hudbu kapiel, ktoré boli v tom čase pre "systém" neakceptovateľné.
Re: VH1 - TOP10
Hmm,neviděl jsem,ale odhadoval bych to na něco z jejich začátků ještě s B.Scottem - Glasgow 78 ,Arnhem 79 nebo Hordon Pavillion 76 ,to byly opravdu show 
Re: VH1 - TOP10
Bol to taký prierez z celého obdobia ich fungovania. Niektoré TOPteny sú na VHáčku skvelé. Samozrejme, takého Justína Timbrleika nepovažujem za hodného pozornosti. Ale už som tam videl pár skvelých legiend. Napr. LedZeppelin, Scorpions,Nazareth...Leonardo píše:Hmm,neviděl jsem,ale odhadoval bych to na něco z jejich začátků ...