ZAZ
ZAZ
Úžasná francouzská písničkářka, konečně jsem donesl domů i LP
Re: ZAZ
Oóóó díky
Perfektný tip, píšen u prvého tracku, skoro sa mi postavil neskutočne sexy, Micska ďakujem to my chýbalo, z frantíkov poznám len Charlese Aznovoura a Edith ale toto je super bol som tam niekde pri Lione (Ville de franche), dodnes si to pamëtám, neviem o čom hovoria ale rozumiem, a toto dievča je fakt dobré rovno bez počúvania som to hodil na CD a prdol do prehrávača. Škoda, že nemám nejaké vínko hneď by som ho otvoril, tak sosám len pivko ale aj tak dobré.
Ešte raz veľmi pekne ďakujem, nemáš ešte nejaké tipy
Mať tak to LP by som sa aj urobil, sorry za tie explicitné výrazy ale neviem ako to povedať.
S pozdravom Shony
Perfektný tip, píšen u prvého tracku, skoro sa mi postavil neskutočne sexy, Micska ďakujem to my chýbalo, z frantíkov poznám len Charlese Aznovoura a Edith ale toto je super bol som tam niekde pri Lione (Ville de franche), dodnes si to pamëtám, neviem o čom hovoria ale rozumiem, a toto dievča je fakt dobré rovno bez počúvania som to hodil na CD a prdol do prehrávača. Škoda, že nemám nejaké vínko hneď by som ho otvoril, tak sosám len pivko ale aj tak dobré.
Ešte raz veľmi pekne ďakujem, nemáš ešte nejaké tipy
Mať tak to LP by som sa aj urobil, sorry za tie explicitné výrazy ale neviem ako to povedať.
S pozdravom Shony
- enregistree
- Kontaktovat uživatele:
Zaz je skvela,
dobry trik, nejdriv vyjde jen na CD, vinyl az potom - mam tedy 2 x.
(smile)
(smile)
Kdyby ses chtěl CD zbavit, tak já bych se ho ujal.enregistree píše:Zaz je skvela,
(smile)
- enregistree
- Kontaktovat uživatele:
OK, CD ti prinesu, slechetny zachrance upadkoveho media (smile). LP se da asi sehnat bez problemu (ambient).
petrL píše:Kdyby ses chtěl CD zbavit, tak já bych se ho ujal.
Jsem na tom stejně , CD skončí v autěenregistree píše:Zaz je skvela,
(smile)
Zaz vydala nedávno novou desku Recto verso. V podstatě to zní stejně jako její předchozí věci, což některé potěší a některé holt i zklame
[youtube]eVUEWLvIISs[/youtube]
Nejvíc mne od ní stejně baví Sans tsu tsou
[youtube]eVUEWLvIISs[/youtube]
Nejvíc mne od ní stejně baví Sans tsu tsou