Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
ciba
Kontaktovat uživatele:

Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008

Příspěvek od ciba »

Chlapi , udelali jste kus zasluzne prace pro ostatni , pekne a zajimave obrazky , me se ovsem nejvice libily ty z vlaku .. Robine uz tam si nevypadal nejlip .. :mrgreen:

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

ciba píše:Chlapi , udelali jste kus zasluzne prace pro ostatni , pekne a zajimave obrazky , me se ovsem nejvice libily ty z vlaku .. Robine uz tam si nevypadal nejlip .. :mrgreen:
Tak to jsi mě neviděl včera.Takhle domlácený jsem se opravdu dlouho necítil.Ještě dneska jsem mimo.Máš tam svoje Audio Aero a na mých oblíbených WLM s lampovým zesilovačem.Opravdu se mi to dost líbilo. *thumbs up*

Ovšem pro mě je jasný vítěz MBL a jejich kompletní systém.Sice už to bylo dost pozdě,ale tihle byli opravdu nejlepší.Hned za ně bych zařadil ty červené horny Avantgarde Trio a McIntosh s Thiel.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Tak ty fotky z vlaku bych zrovna videt nemusel. Nicmene vystava evidentne paradni.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Další věc co jsem si teď vzpoměl.U těch Avantgarde Trio byl nový model CD/SACD přehrávače Accuphase s novou mechanikou,kterou si začal dělat Accuphase sám.9kg hmoty.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tak tedy opravdu na závěr něco,co jsem chtěl vidět a hlavně slyšet.Abbingdon Music Research CD-77.Sice jsem to slyšel pouze na nějakých Xavianech,ale lehký obrázek jsem si udělal.Vypadá ve skutečnosti famózně.Poráží různé světové reference v testech.Koukněte sami...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

pasul píše:Tak tedy opravdu na závěr něco,co jsem chtěl vidět a hlavně slyšet.Abbingdon Music Research CD-77.Sice jsem to slyšel pouze na nějakých Xavianech,ale lehký obrázek jsem si udělal.Vypadá ve skutečnosti famózně.Poráží různé světové reference v testech.Koukněte sami...
Bol testovany v predposlednom cisle jedneho francuzskeho magazinu (kurna si nemozem spomenut na nazov ale v podstate je nazov HIFi) a superlativamy nesetrily...paradna konstrukcia , paradany zvuk, moc krasne fotecky, vnutri to tiez nevypada spatne....a ten kufor je uzasny tiez...
Mna totizto vzdy zaujmu CD prehravace, ktore maju nejake zavazie na CDcku =))

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Skoro všude měli ošetřené napájení buď filtry nebo přímo pračkou síťového napětí.
Také akustika se nepodceňovala proto to ve všech prostorách hrálo dobře.
K vidění byl Cerabally, Rezonátory, demagnetizéry CD, generátory Schumannovy frekvence, feritové prstence na kabely, síťové kabely nejrůznějších výrobců, podstavce pod repro kabely a spousta dalšího vybavení... Byl jsem spokojený.
Spousta elektronkových zařízení a gramofony. Jo, Poláci jsou dál, můžeme jen tiše závidět.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Ano musím souhlasit s Peerem, všude měli ošetřenou akustiku a napájení. Jejich snaha, aby výrobky také dobře hrály a nebyly pouze výstavkovou expozici je obdivuhodná. Je to úplně jiný přístup vystavovatelů než jsme zvyklí např. z Prahy!
K vidění byly například tyto akustické panely:
Obrázek
Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Bude to skloubení několika věcí dohromady.U některých vystavovatelů tohle nebylo a taky to tak povětšinou vypadalo.

ML,Peer-Doufám,že si pamatujete představení Ancient Audio.Byl to velký čaj.Ovšem na Polských stránkách to zvolili nejlepší zvuk výstavy.Tak fakt nevím.Nejspíš jsme tam vlezli,když tam hrály špatné nahrávky.Jinak fakt nevím. :shock:

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Pasul:Dik za foto z presentace Naimu ale velke zklamani protoze tam prezentovali pouze zakladni radu. *thumbs up* Naim *thumbs down* Jeste ze jsem nejel.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Pašul:
Ancient Audio bylo pro mě velké zklamání. Nehrálo to dobře...
Možná za to mohly nahrávky... Něčeho podobného jsme byli svědky na prezentaci McIntosh.
Dobré nahrávky - vynikající zvuk, špatná nahrávka - zvuk jak z pr..le.., že.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

To není raménko ale rameno...
Obrázek

Odpovědět