Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Něco pro techniky.

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Luxman a Monitor Audio, pro mne čtyři palečky z pěti.

Tak pánové doufám,že to zatím stačí.
Mám toho ještě opravdu mnoho a teď si potřebuji odskočit.Pokračovat budem později.
PS.A ještě něco.Na konec mám opravdu bonbónek a hlavní důvod proč jsem tam jel.Naprostý masakr.

PS.A ještě něco.Na konec mám opravdu bonbónek a hlavní důvod proč jsem tam jel.Naprostý masakr.
Sú tie fotky hrozne tmavé alebo je chyba na mojom príjmači?
Řekl bych, že je chyba u tebe. Mě ty fotky přijdou OK. Co takhle zkusit pohrát si na monitoru s kolečkem jasu a kontrastu ?JP píše:Sú tie fotky hrozne tmavé alebo je chyba na mojom príjmači?
Nebo se případně na to LCD-čko dívat pod správným úhlem - tedy kolmo
Jiný problém snad ani při prohlížení fotek nemůže nastat
Fotky jsou dobré - některé až moc 
brightness na 100% pomohla. Síce všetko ostatné žiari ako z výbojky, ale fotky sú už dobré.
Uznávam, že mám hodne nekvalitný 20" monitor od Dellu, naozaj LCD od Dell neodporúčam.
Uznávam, že mám hodne nekvalitný 20" monitor od Dellu, naozaj LCD od Dell neodporúčam.
Naposledy upravil(a) JP dne 10 lis 2008 11:06, celkem upraveno 1 x.
Opravdu jsou některé tmavší.Ale pouze jen tam,kde jsem se nedostal blíže k systému a byla to větší dálka.Foceno je digitální zrcadlovkou Nikon D40X.Takže vidím,že externí blesk bude první investice a nějaký objektiv také vyzkouším.Ovšem sám čumím co z toho leze za fotky.Připadá mi to opravdu dobré.Ale jak už jsem psal-jsem jen cvakalista. 
Pánové,fotky jsou překrásné,jen tak dále.
Tiše závidím Vaše zážitky.Příští rok se snad také dostanu,letos jsem to nestíhal. 
-
boxer
Já bych se přimluvil za uvedení alespoň jmen výrobců u obrázků.Ne všechno poznám(e).
Děkujíííí.
Děkujíííí.
Teda páni, klobúk dole
kde sa na to hrabe tohtoročná Viedeň...
kde sa na to hrabe tohtoročná Viedeň...