Je tam zajímavý odkaz na D-3 zvuk (L,R,střed) - a krásné použití mého vysněného ESS Heil Amt A1 v moderních reproduktorech, děkuji.dadaft píše:Klang Bilder - Vídeň 7. - 9. 11. 2008
http://www.klangbilder.at/
Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že se přidám.Peer píše:to Mark Levinson:
napřed auto a pak vlak. Myslím, že placatice. Přidáš se?

ML-Tak jak to vypadá?Je všechno domluveno?
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Pašule, vše je připraveno. Vlak zajištěn, sestava dobrá.
Nezbývá než se těšit
.
Nezbývá než se těšit

Tak tomu hovorim mat dobre konexieMark Levinson píše:Vlak zajištěn, sestava dobrá.

Však už jsem volal.Berou se opravdu jen kuželky?Nebo zkoušíme i švestkové dary od našich jihomoravských přátel?Právě včera jsem dostal novou várku 4litrů a je to opravdu dobrý vzoreček.Ještě mě napadá,jak chcete jet autem,když budem takhle zkoušet různé vzorečky?
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
No říkal Peer, že to nebudeme přehánět, aby jsme něco z té výstavy měli. Jednoho člena bolí zuby, tak nevím jestli bude chtít švestky nebo Plzeň. Možná obojí, je to starý nortonpasul píše:Však už jsem volal.Berou se opravdu jen kuželky?Nebo zkoušíme i švestkové dary od našich jihomoravských přátel?Právě včera jsem dostal novou várku 4litrů a je to opravdu dobrý vzoreček.Ještě mě napadá,jak chcete jet autem,když budem takhle zkoušet různé vzorečky?

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Auto necháš na nádraží a potom si můžeš dát vzorek, vrátíme se za 24 hodin, tak by to mělo vyprchat. Nesmíš se zhulit na šutry, ať z té výstavy něco mášpasul píše:Ještě mě napadá,jak chcete jet autem,když budem takhle zkoušet různé vzorečky?

Já nakonec asi zvolím nějakou tu kuželku, švestky by mne otupily.

Určitě se nechci zbořit hned na startu.To ne!Mám nový fotoaparát speciálně na tuhletu akci.A nerad bych o něj hned přišel a nebo ho nějak poškodil.
Ale zvažuji taxi jaxi.Ještě otázečka,ale to do pošty. 

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Co jsi pořídil za aparát? Klidně piš SZ, ať se domluvíme přesně.
Chlapi , mam o vas regulerni obavu .. švestky , kuželky .. ja jsem po teto kombinaci u nas v Boleslavi zabloudil 

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Cibo škoda, že jsi se nepřidal na tuto bezva akci. Podle všeho nás pojede 8ciba píše:Chlapi , mam o vas regulerni obavu .. švestky , kuželky .. ja jsem po teto kombinaci u nas v Boleslavi zabloudil

Aparát je Nikon D40X.Prej digitální zrcadlovka a prej velice kvalitní.Kamarád se tomu věnuje a prý těžko hledá konkurenta ve své třídě.Já chtěl Canon EOS450D.Ale prej Nikon má lepší fotky.Fakt těmhle věcem nerozumím a ani nechci.Pár fotek jsem vyzkoušel a přiznávám,je to trochu jinde než ten můj compact co mám do teď Canon A-75 či co to.Ale ono prý stejně fotí fotograf a ne fotoaparát,takže moje fotky budou stát stejně za hovno.Ale doufám,že alespoň trochu to pomůže tomu mému "ehm" focení(spíš bych řekl cvakání).
A ty švestičky ze zahrádky mi řekněte jestli mám brát předem.Jinak pár plechovek a jedu autem.
A ty švestičky ze zahrádky mi řekněte jestli mám brát předem.Jinak pár plechovek a jedu autem.
Já mám Finlandia vodku a pomerančový džus...
Musíme být stylový, když jedem do Polska, ne?
Trochu švestek vem. Budou se hodit...
Musíme být stylový, když jedem do Polska, ne?
Trochu švestek vem. Budou se hodit...

Mark Levinson píše:Cibo škoda, že jsi se nepřidal na tuto bezva akci. Podle všeho nás pojede 8ciba píše:Chlapi , mam o vas regulerni obavu .. švestky , kuželky .. ja jsem po teto kombinaci u nas v Boleslavi zabloudil.
Verim , ze to bude spravna Akce , moc rad bych jel taky .. , ale bohuzel z ruznych duvodu nemuzu ,