Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Pro "Účastníky zájezdu" - pokud dobře vidím na fotkách, hrála tam kombinace Mc Intosh /Thiel 3.7, líbilo se to ? Redakci Audia.de se to líbilo moc...
Na gramofonu Thorens s přenoskou Benz Ace vidím LP Autumn Shuffle, tohle bluesové album mám na SACD, ani jsem nevěděl, že je to i na LP...
Na gramofonu Thorens s přenoskou Benz Ace vidím LP Autumn Shuffle, tohle bluesové album mám na SACD, ani jsem nevěděl, že je to i na LP...
Líbilo se to hodně.Psal jsem,že jsem slyšel McIntosh poprvé hrát.Prostor a detajl s obrovskou úderností.Špatně se to popisuje.Ale bylo to hodně dobré.Mě se moc líbilo a konečně můžu o téhleté značce uvažovat. 

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě McIntosh/Thiel 3.7 hrál výborně jak píše Pasul, v této cenové kategorii to snad ani blbě hrát nemůže
. Ale musím se zmínit o drobných výhradách ke zvuku, vadil mi pazvuk kovových membran repro Thiel 3.7., vím, že to dělá repro, protože jsem tento systém slyšel se sloupy Wilson Benesch-Chimera a tehdy byl zvuk bezvadný
.
Já vím co Vás teď napadlo, ano Chimery jsou podstatně dražší než 3.7, ale pokud posuzuji absolutní hledisko, tak jde cena stranou a posuzuji pouze zvuk
.
Systém McIntosh/Thiel 3.7 nemilosrdně odhaloval kvalitu nahrávky, pokud jsme poslouchali kvalitní CD, tak to byla labutí píseň, ale když tam jeden posluchač nechal vložit své CD (Marillion), tak to byl dost velký kvalitativní skok směrem dolů
, v podstatě se to nedalo poslouchat.
Když to shrnu, tak bych dal systému McIntosh/Thiel 3.7 čtyři palečky z pěti
.
P.S. nevím jak to slyšel Peer, Ivoš a Ruda

Já vím co Vás teď napadlo, ano Chimery jsou podstatně dražší než 3.7, ale pokud posuzuji absolutní hledisko, tak jde cena stranou a posuzuji pouze zvuk

Systém McIntosh/Thiel 3.7 nemilosrdně odhaloval kvalitu nahrávky, pokud jsme poslouchali kvalitní CD, tak to byla labutí píseň, ale když tam jeden posluchač nechal vložit své CD (Marillion), tak to byl dost velký kvalitativní skok směrem dolů

Když to shrnu, tak bych dal systému McIntosh/Thiel 3.7 čtyři palečky z pěti

P.S. nevím jak to slyšel Peer, Ivoš a Ruda

Zcela s tebou souhlasím ML. Propastný rozdíl mezi kvalitní a nekvalitní nahrávkou.
Hrále to opravdu výborně ale...
Měl jsem své favority jinde.
Hrále to opravdu výborně ale...
Měl jsem své favority jinde.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Peere, Pasule, Rudo, Ivoši pochlubte se s CD a vinyly co jste si nakoupili a jak se Vám líbí.
Už ani nevím kdo si co koupil.

Už ani nevím kdo si co koupil.