Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Mih
Kontaktovat uživatele:

Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008

Příspěvek od Mih »

Pro "Účastníky zájezdu" - pokud dobře vidím na fotkách, hrála tam kombinace Mc Intosh /Thiel 3.7, líbilo se to ? Redakci Audia.de se to líbilo moc...

Na gramofonu Thorens s přenoskou Benz Ace vidím LP Autumn Shuffle, tohle bluesové album mám na SACD, ani jsem nevěděl, že je to i na LP...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Líbilo se to hodně.Psal jsem,že jsem slyšel McIntosh poprvé hrát.Prostor a detajl s obrovskou úderností.Špatně se to popisuje.Ale bylo to hodně dobré.Mě se moc líbilo a konečně můžu o téhleté značce uvažovat. *thumbs up*

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Samozřejmě McIntosh/Thiel 3.7 hrál výborně jak píše Pasul, v této cenové kategorii to snad ani blbě hrát nemůže :P. Ale musím se zmínit o drobných výhradách ke zvuku, vadil mi pazvuk kovových membran repro Thiel 3.7., vím, že to dělá repro, protože jsem tento systém slyšel se sloupy Wilson Benesch-Chimera a tehdy byl zvuk bezvadný *thumbs up*.
Já vím co Vás teď napadlo, ano Chimery jsou podstatně dražší než 3.7, ale pokud posuzuji absolutní hledisko, tak jde cena stranou a posuzuji pouze zvuk *sunglases*.
Systém McIntosh/Thiel 3.7 nemilosrdně odhaloval kvalitu nahrávky, pokud jsme poslouchali kvalitní CD, tak to byla labutí píseň, ale když tam jeden posluchač nechal vložit své CD (Marillion), tak to byl dost velký kvalitativní skok směrem dolů *thumbs down*, v podstatě se to nedalo poslouchat.
Když to shrnu, tak bych dal systému McIntosh/Thiel 3.7 čtyři palečky z pěti *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*.
P.S. nevím jak to slyšel Peer, Ivoš a Ruda :?: :?: :?:

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Zcela s tebou souhlasím ML. Propastný rozdíl mezi kvalitní a nekvalitní nahrávkou.
Hrále to opravdu výborně ale...
Měl jsem své favority jinde.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Peere, Pasule, Rudo, Ivoši pochlubte se s CD a vinyly co jste si nakoupili a jak se Vám líbí.
Už ani nevím kdo si co koupil.
*hura*

Odpovědět