No mě se to líbilo.Ovšem nehrálo to.Jak jsem psal,Martin Logan měl poruchu(ti dva co se vrtají v pravé reprosoustavě se to snažili opravit-bez šance).Takže nic.Bohužel.[/quote]
Asi to byli nějací vrtáci

Nikde jsem si nevšiml.Ale ani se nedivím.vadik píše:Nebyl tam nahodou Esoteric?
jak to myslis?pasul píše:...Ale ani se nedivím.vadik píše:Nebyl tam nahodou Esoteric?
co presne to bylo?Peer píše:Mě upozornil ML na nádherně hrající sestavu Creek s reproduktorovýma soustavama Epos.
V celkové ceně cca 60 tisíc.
Kdo uvažuje o nákupu nové sestavy a má hlouběji do kapsy, doporučuji zahrnout do užšího výběru. Hraje to opravdu perfektně!
Pasule Touch wood a Dedicado mám. Ale pokud nemáš, tak skvělé je Tears of joy nebo Ghetto paradise. Vynikající desky.pasul píše:ML-Máš Touch Wood a Dedicato?Tohle jsou špičky od Forcioneho.Ty si sežeň.Stojí to za to.
Mám vše od Forcioneho a to už asi dva roky.Bral jsem to kompletní z CCD klubu.Mark Levinson píše:Pasule Touch wood a Dedicado mám. Ale pokud nemáš, tak skvělé je Tears of joy nebo Ghetto paradise. Vynikající desky.pasul píše:ML-Máš Touch Wood a Dedicato?Tohle jsou špičky od Forcioneho.Ty si sežeň.Stojí to za to.
Uznávám,že zjevně podle ohlasů po světě a kde se to používá,to je určitě jedno ze špičkových řešení.Vzhled bude podřízen jejich zaměřením na profesionální techniku.A s tím se musí každý porvat sám(Já bych tohleto nikdy nepřekousnulPeer píše:to Pašul:
ty víš, že se nám Nagry líbily i designově ale jak hrály... neskutečný nářez.
Jak vážná hudba, tak živá skladba od J. Hendrixe... Měl jsem dojem, že zažívám jeho koncert.![]()
A navíc mě zajímají pyramidy a vše kolem, takže tvar monobloků mě těšil.
Pro mě jeden z nejlepších zvuků výstavy.
Hmm bezva tip na solidní sestavu za i pro mnohé mladé a začínající hifíky vcelku zaplatitelné penízeMark Levinson píše:Já jsem to na výstavě nevyfotil, ale komponenty to byly Creek Evolution CD player a integrovaný zesilovač, každý stojí těsně pod 20.000,-Kč a bedny jsem si myslel, že to byly Epos ELS 303, které stojí taky do 20.000,-Kč, ale to jsem se asi spletl a myslím, že to byly repro Epos M22 (co myslíš Peere které to byly?), které ale stojí více cca 39.990,-Kč. Takže celková cena sestavy by byla cca do 80.000,-Kč. Byl to výborně hrající systém a ve své cenové kategorii myslím neměl konkurenci.
Integrovaný zesilovač Creek Evolution
CD player Creek Evolution
Epos ELS 303 nebo Epos M 22
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host