to je kus, ta Audia!
HE Mnichov 09
Re: HE Mnichov 09
to ML:
to je kus, ta Audia!
to je kus, ta Audia!
Křeček píše:Pro-Ject v Mnichově zřejmě prezentoval i nový preamp, ideově vycházející z GTH-1. Nemáte ho někdo vyfocený

Nová, vyšší řada Pro-Jectu. Zleva doprava koncák, předzes a vůbec první CD player Pro-Jectu v historii. Nakolik se předzes liší od GTH-1 může napsat jeho autor.
Já u PC poslouchám hudbu do sluchátek právě přes GTH-1 a jsem plně spokojen, dobrá práce
eficak píše:Křečku, výrobky obou správních celků, byly přítomny velmi slušně.... Podvozek gramofonu u Music Hall, moc pěkné od SEV-u, není to špatné, vůbec.

Fotil jsi to mým fotoaparátem = fotky jsou u měeficak píše:Zaujal mě nový materiál talíře Pro-ject, asi Debut. Pořádný hliník!Máte někdo prosím fotku?

- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No a to jsi se Martine s panem Feickertem mohl vidět, byl v expozici WLM a používal phono předek RCM, jehož je dovozcem do Německa. Je to to stříbrné dole vlevo.Rowing píše:Jo jo Phile, Dr. Feickert opravdu umí

Hifi Studio Panský dvůr
Nevíte někdo, jestli tam byl pan Wilfried Ehrenholz, zakladatel firmy Dynaudio?
Díky Zbyňo, krásná fotka.Zbynek píše:...Nová, vyšší řada Pro-Jectu. Zleva doprava koncák, předzes a vůbec první CD player Pro-Jectu v historii. Nakolik se předzes liší od GTH-1 může napsat jeho autor. Já u PC poslouchám hudbu do sluchátek právě přes GTH-1 a jsem plně spokojen, dobrá práce
Pro-ject dotáhl miniaturizaci nové řady do definitivního konce.
Takový zajímavý vzdušný design. Úplně se ztrácí v prostoru.
Manželky budou konečně spokojené...
Přestože jsem opakovaně "ulítával" v expozici MBL, jejíž přiblížení se reálnému zvuku mi přišlo neuvěřitelné, velkým zážitkem bylo i The Who - Live at Leeds - Magic Bus v hlasitosti na pokraji snesitelnosti z této nádhery od Avantgarde Acoustic:

Byl jsem hned na tom koncertě v roce 1970. Hlasitost byla moc velká, ale zážitek velký. Sjíždím to teď doma znova a znova
Byl jsem hned na tom koncertě v roce 1970. Hlasitost byla moc velká, ale zážitek velký. Sjíždím to teď doma znova a znova
Lachim prudi kde jsou fotky, tak se postupne dam vyber par fotek - vsechny opravdu nestiham .. zacnu pro priznivce analogu

lachim prudí, bo tvé fotky potěsí nejen mé oko.
a slipy se mají plnit!!
a slipy se mají plnit!!
PMA píše:Pěkné fotky, fotolaiku.
-
starsoccer1977
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den.Turntable a torarm moc peknyeficak píše:
Ehm, zajímavé.
ni kdo nevi firma a model ?
dekuju
Ahoj,starsoccer1977 píše: Dobry den.Turntable a torarm moc pekny
![]()
ni kdo nevi firma a model ?
dekuju
ten gramofon je hrozný kýč.
Na letáku co u něj dávali je italská firma Hord.
Kontaktní email: luigi.pasqualini@email.it
Pak stránky http://www.horomusic.com ale ty jaksi zatím nefugují, a druhý email info@horomusic.com
Tak je to přesně týden , co jsme se vrátili z výstavy .
Protože jsem poslední dobou trochu zaneprázdněný , kluci vědí proč , vepíšu zde už jen velice stručně mé postřehy z výstavy.
Upřímně , byl jsem trochu zklamaný , když srovnám výstavu v Mnichově oproti výstavě ve Frankfurtu v hotelu Kempinsky , kde jsem kdysi byl a právem tyto výstavy byly považovány za velice zdařilé....
Jednak tím , že v Mnichově bylo letos opravdu málo vystavovatelů a těch top sestav , k vůli kterým jsem tam jel bylo opravdu pramálo , né že bych byl až tak náročný , ale prostě nebyli.
Takže zaujali mě nejvíc expozice :
1.MBL
2.Wilson audio + Solution
3.YG acoustic
4.Audio research + viena acoustic (teda myslím)
Poprvé mě zaujal zvuk sestavy Gryphon , kde povětšinou byl zvuk na výstavách kde jsem měl možnost poslouchat propadák(velmi mdlý projev) , ale v Mnichově jim to hrálo dobře.
Připojuji pár fotek z výstavy.

S avantgarde repro se přímo vybízí se vyfotit , takže jedno demonstrační foto , vetších repro....

krasavci od Pathosu

Skvěle vyhlížející sestava Chord + Kharma , mě svým zvukem velmi zklamala , Chord byl pro mne na výstavách vždy lákadlem , vždycky hrál skvěle , ale tady opravdu
Ale po dizajnové stránce Chord zabodoval...

Expozice Vivid audio + Luxman.

Pro mne velmi zajímavý sortiment Oyaide pro mou pračku Accuphase

a na dobrou noc jsme si dali koncert Alana Taylora , který moc pěkně zpívá.

No a závěrem bych chtěl poděkovat svým kolegům Michalovi (Zappadady) a Viktorovi (M.L.) který se nerad fotí za skvěle strávený víkend v pohodové a stále humorné atmosféře.
Takhle to vypadalo první noc , netrpělivě před výstavou ještě z vlastním arzenálem potravin.
Silné trio na fotce a náš další kolega peer nemohl , tak snad snad příště.
M.Levinson vyhrožoval , kdo mu sáhne na jeho slipy Furutech ....

No a další fotky už zde nepatří , zůstávají nyvždy v našem společném archivu
Závěrem jen dodám , že atˇ jednotlivé sestavy hráli sebelíp , nebo hůře , pro případné zájemce musí být hlavní vypovídající hodnotou poslech nejlépe doma , případně poslech ve studiu s velkým množstvím vlastních nahrávek , protože na výstavě opravdu oproti Česku nebylo moc možností z neochoty vystavovatelů pouštět vlastní cd , ikdyž k jejich toleranci jsem si vzal záměrně audiofilní věci, ale ani toto nepomohlo....
Tot´vše.
S pozdravem Petr.
Protože jsem poslední dobou trochu zaneprázdněný , kluci vědí proč , vepíšu zde už jen velice stručně mé postřehy z výstavy.
Upřímně , byl jsem trochu zklamaný , když srovnám výstavu v Mnichově oproti výstavě ve Frankfurtu v hotelu Kempinsky , kde jsem kdysi byl a právem tyto výstavy byly považovány za velice zdařilé....
Jednak tím , že v Mnichově bylo letos opravdu málo vystavovatelů a těch top sestav , k vůli kterým jsem tam jel bylo opravdu pramálo , né že bych byl až tak náročný , ale prostě nebyli.
Takže zaujali mě nejvíc expozice :
1.MBL
2.Wilson audio + Solution
3.YG acoustic
4.Audio research + viena acoustic (teda myslím)
Poprvé mě zaujal zvuk sestavy Gryphon , kde povětšinou byl zvuk na výstavách kde jsem měl možnost poslouchat propadák(velmi mdlý projev) , ale v Mnichově jim to hrálo dobře.
Připojuji pár fotek z výstavy.

S avantgarde repro se přímo vybízí se vyfotit , takže jedno demonstrační foto , vetších repro....

krasavci od Pathosu

Skvěle vyhlížející sestava Chord + Kharma , mě svým zvukem velmi zklamala , Chord byl pro mne na výstavách vždy lákadlem , vždycky hrál skvěle , ale tady opravdu
Ale po dizajnové stránce Chord zabodoval...

Expozice Vivid audio + Luxman.

Pro mne velmi zajímavý sortiment Oyaide pro mou pračku Accuphase

a na dobrou noc jsme si dali koncert Alana Taylora , který moc pěkně zpívá.

No a závěrem bych chtěl poděkovat svým kolegům Michalovi (Zappadady) a Viktorovi (M.L.) který se nerad fotí za skvěle strávený víkend v pohodové a stále humorné atmosféře.
Takhle to vypadalo první noc , netrpělivě před výstavou ještě z vlastním arzenálem potravin.
Silné trio na fotce a náš další kolega peer nemohl , tak snad snad příště.
M.Levinson vyhrožoval , kdo mu sáhne na jeho slipy Furutech ....

No a další fotky už zde nepatří , zůstávají nyvždy v našem společném archivu
Závěrem jen dodám , že atˇ jednotlivé sestavy hráli sebelíp , nebo hůře , pro případné zájemce musí být hlavní vypovídající hodnotou poslech nejlépe doma , případně poslech ve studiu s velkým množstvím vlastních nahrávek , protože na výstavě opravdu oproti Česku nebylo moc možností z neochoty vystavovatelů pouštět vlastní cd , ikdyž k jejich toleranci jsem si vzal záměrně audiofilní věci, ale ani toto nepomohlo....
Tot´vše.
S pozdravem Petr.
Amarock Studio | Naim Studio